Verdien geld en laat je uitbetalen via PayPal!

PayPal logo - verdien geld

1 Ik heb geen PayPal account!

Heb je nog geen PayPal-account? Registreer je dan via www.paypal.nl. Zo kun je het geld dat je verdient op een rekening laten zetten. Gebruik voor je PayPal-account het e-mailadres dat je ook gebruikt voor OpinieLand. Als je al een PayPal-account hebt, maar met een ander e-mailadres dan het e-mailadres dat je gebruikt voor OpinieLand, dan moet je via PayPal je e-mailadres voor OpinieLand aan je bestaande PayPal-account koppelen (zie hieronder).

2 Ik heb al een PayPal account!

Geld verdienen, en je hebt al een PayPal account klaar staan? Alle verzilveringtransacties voor punten van online enquêtes worden uitgekeerd via je PayPal-account. Maar dit account moet gekoppeld zijn aan het e-mailadres dat je gebruikt voor OpinieLand. Wanneer je al een bestaand PayPal-account met een ander e-mailadres hebt, kun je via PayPal gewoon het e-mailadres dat je voor OpinieLand gebruikt koppelen aan je bestaande PayPal-account. Klik op “Inloggen” > “Profiel” > “E-mail” > “Toevoegen”.

3 Wat is een geverifieerd PayPal Account?

PayPal biedt je de mogelijkheid om je account te verifiëren. Hierdoor kun je nog gemakkelijker geld betalen en ontvangen via PayPal. Bovendien vergroot een geverifieerd PayPal-account je geloofwaardigheid bij personen aan wie je betalingen verstuurt of van wie je betalingen ontvangt. Wees erop attent dat wij alleen geverifieerde PayPal accounts accepteren! Zorg er dus voor dat die van jouw ook geverifieerd is. Daarna blijft het makkelijk geld verdienen door mee te doen aan de online onderzoeken.

Bezoek PayPal.nl voor uitgebreidere uitleg.

Je vindt onze contactinformatie op de pagina met FAQ's (veel gestelde vragen), als je contact met ons team op wilt nemen. Daar beantwoorden we graag de vragen over je account, PayPal en het verdienen van geld met de onderzoeken.