Geef je mening in enquêtes en kans op € 2000!

Je krijgt dus niet alleen geld voor het invullen van de online enquêtes van OpinieLand, maar voor elke vragenlijst die je voltooit krijg je ook automatisch een kans op een prijs in de driemaandelijkse prijstrekking!

We geven elk kwartaal € 2000 weg aan een gelukkige winnaar. Dus u helpt niet alleen de door u geselecteerde liefdadigheidsinstantie en u verdient niet alleen met de deelname in onze online enquêtes punten die gebruikt kunnen worden voor cadeaubonnen, maar u maakt ook een kans om uw deel te winnen van het bedrag € 8000 dat wij elk jaar weggeven!

Vergeet niet dat je automatisch meedoet aan onze driemaandelijkse prijstrekking voor elke vragenlijst die je voltooit, zelfs als je 'uitgefilterd bent' en niet in aanmerking komt voor een specifieke online vragenlijst nadat je de eerste vragen hebt beantwoord. Dan heb je toch nog steeds een kans om te winnen.

Lacht het geluk je toe? Je kunt je punten, die je hebt verdiend door onze online enquêtes in te vullen ook gebruiken voor extra kansen in onze prijstrekking. Voor elke punt doe je een keer mee, dus kun je je kansen om de grote prijs te winnen vergroten door simpelweg je mening te geven in onze betaalde online enquêtes, terwijl je tegelijkertijd helpt vorm te geven aan toekomstige producten!

Lees onze testimonials om te zien wat een aantal van onze winnaars hierover zeggen.