Je mening delen

heeft nog nooit zoveel opgeleverd!

Registreer vandaag!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquĂȘtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.

Meld je aan en begin met extra geld verdienen door je mening te geven

Jouw kennis is geld waard

Jouw kennis is geld waard

We geven onze leden de kans om een centje bij te verdienen door vragenlijsten in te vullen. Het maakt hierbij niet uit of je werkt, huisvrouw/-man bent of met pensioen bent. We zjin op zoek naar jouw mening.

Deel je mening

Deel je mening

Bedrijven willen graag jouw mening horen zodat ze hun producten en diensten kunnen verbeteren. Als bedankje krijg je punten voor elke vragenlijst die je volledig invult. Deze kun je dan weer inwisselen voor contant geld.

Geniet van je beloningen

Geniet van je beloningen

Als je eenmaal 1000 punten bij elkaar hebt gespaard, kun je via PayPal je punten inwisselen voor geld . Je kunt er ook voor kiezen om je punten in te wisselen voor  cadeaubonnen voor populaire winkels.

Nadat je jezelf hebt aangemeld en wat persoonlijke informatie hebt ingevuld, kun je van start gaan met het invullen van onze online vragenlijsten. Je kunt vragenlijsten thuis op de computer invullen, maar ook onderweg als je een tablet of smartphone hebt. Je bepaalt zelf hoe vaak je aan een onderzoek meedoet, maar hoe meer vragenlijsten je invult, des te meer zal je verdienen! Daarnaast maak je voor elke vragenlijst die je invult kans op € 2.000 in onze driemaandelijkse prijstrekking.

Bij OpinieLand nemen we jouw privacy serieus. We zullen je naam, e-mailadres of huisadres dan ook nooit met derde partijen delen. Kom meer te weten over ons privacybeleid.

Jouw privacy is onze prioriteit

Bij OpinieLand hanteren we een strikt privacybeleid. Je kunt er dus gerust op zijn dat we je naam en e-mailadres nooit zullen delen met derde partijen. De online vragenlijsten die je invult, worden volledig anoniem verwerkt. Je kunt dus altijd in alle eerlijkheid je mening geven over een product of een dienst. We zullen deze gegevens nooit aan anderen geven. Je krijgt dus nooit ongevraagde e-mails als gevolg van je aanmelding bij ons.