Welkom bij OpinieLand – waar je jouw mening kunt delen en een verschil kunt maken

Registreer vandaag!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.

Je hebt gezien hoe het werkt in onze video: je meldt je aan, neemt deel aan online vragenlijsten en wordt beloond met punten* in ruil voor je mening. Deze punten kunnen gemakkelijk ingewisseld worden voor contant geld of cadeaubonnen, die je kunt besteden bij verschillende bekende online winkels. Vergeet niet dat we voor elke ingevulde vragenlijst een donatie in jouw naam maken aan een van onze goede doelen, waaruit je zelf kunt kiezen. De donatie kost je niets en steunt een goed doel dat je belangrijk vindt.

Een account aanmaken is gratis en je kunt deelnemen aan beschikbare enquêtes wanneer het jou het best uitkomt. Voor elke online vragenlijst die je invult maak je kans om €2.000 te winnen in onze **driemaandelijkse prijstrekking! Wat is er nu beter dan je mening geven, beloningen verdienen en een goed doel steunen?

Wij verwelkomen inwoners uit heel Nederland. Zolang je 18 jaar of ouder bent en een internetverbinding hebt, kun je je vandaag nog aanmelden en beginnen met vragenlijsten invullen!

Vergeet niet onze volledige algemene voorwaarden door te lezen. Je kunt ook altijd meer informatie vinden in onze veelgestelde vragen.

Bedankt voor je belangstelling voor het deelnemen aan ons wereldwijde panel. Bij OpinieLand heb je invloed op de producten en diensten van de toekomst en help je daarbij ook anderen. Word vandaag nog lid van OpinieLand en maak een verschil!


*Algemene voorwaarden zijn van toepassing. Ga naar www.opinieland.nl voor meer informatie.

**EEN AANKOOP IS NIET NOODZAKELIJK Toegankelijk voor wettige inwoners van Nederland, die in aanmerking komen voor deelname aan een internationaal vragenlijstpanel en die voldoen aan de minimale leeftijd voor het betreffende panel. Driemaandelijkse prijstrekkingen: er gelden voorwaarden voor deelname. Voor meer informatie en om de officiële regels te raadplegen, kunt u terecht op https://www.opinieland.nl/nl-nl/policies/terms/voorwaarden-prijstrekking. Ongeldig waar verboden.