De beste tips om het meeste uit de betaalde enquêtes van OpinieLand te halen

Ontvang de juiste enquêtes - betaalde enquêtes

Word uitgenodigd voor de juiste enquêtes

Wanneer je je aanmeldt, vragen wij je een aantal vragen te beantwoorden (zoals je leeftijd, je geslacht en je woonplaats), zodat we je de voor jou meest relevante online enquêtes kunnen sturen. Zo weet je zeker dat je ze ook helemaal kunt invullen, en je dus betaald kunt krijgen.

Je zult zien dat sommige vragen ook opnieuw worden gesteld aan het begin van de online enquêtes. Dit komt omdat OpinieLand jouw persoonlijke informatie niet deelt met onze klanten, en daarom word je misschien gevraagd dit soort vragen meer dan eens te beantwoorden. Het zorgt er ook voor dat de informatie die je deelt in de betaalde online enquêtes zo up-to-date mogelijk is. Dankjewel voor je geduld bij het beantwoorden van deze vragen, ook al heb je ze misschien eerder gezien.

Vergroot je kansen op het voltooien van enquêtes - betaalde enquêtes

Zorg dat je meer enquêtes kunt blijven invullen

Welke online enquêtes we beschikbaar hebben, hangt af van de klanten die je mening nodig hebben, en dit varieert wekelijks, of zelfs dagelijks. Marktonderzoekers willen vaak de meningen van een heel specifieke groep mensen, bijvoorbeeld de gebruikers van een bepaald product, een specifieke leeftijdsgroep of mensen die wonen in een bepaald postcodegebied.

Dit is de reden waarom het belangrijk is dat je ons zo veel mogelijk informatie verstrekt bij je registratie en steeds te zorgen dat je accountinformatie recent en compleet is. We raden je aan je account om de zes maanden te controleren en na elke belangrijke verandering in je huishouden bij te werken. Zo weet je zeker dat we je vragen sturen die je ook echt kunt invullen.

Vul onderweg enquêtes in - betaalde enquêtes

Vul onderweg online betaalde enquêtes in

De toekomst is mobiel! Met OpinieLand kun je betaalde enquêtes beantwoorden op je mobiel en tablet. Of gewoon op je laptop, thuis of onderweg. Stel je voor dat je in de trein, op weg naar je werk onze enquêtes beantwoordt op je iPad om online geld te verdienen, voordat je zelfs maar op kantoor aankomt.

We spreken dagelijks met onze klanten die marktonderzoek doen om ze aan te moedigen om online enquêtes te creëren die net zo goed werken op een desktopcomputer als op een iPhone, een iPad of een android-apparaat. Steeds meer enquêtes voldoen aan deze vereisten, en binnenkort zullen ze er allemaal aan voldoen. In de tussentijd herkent onze software wanneer je gebruikt maakt van een mobiel apparaat en zodat je aanbiedingen voor online enquêtes krijgt die zijn geoptimaliseerd voor je tablet of telefoon.

Trouwens: we hebben ook een app voor mobiele enquêtes, QuickThoughts. Geïnteresseerd? Neem hier een kijkje!

Je gegevens zijn veilig en beveiligd

Wanneer je ons jouw gegevens geeft en je mening met ons deelt via online enquêtes, vraag je je misschien af hoe het zit met de veiligheid van de informatie die je aan ons toevertrouwt. We verzekeren je dat we altijd de volgende drie gouden regels volgen:
1. SSI en OpinieLand behandelen je gegevens uiterst vertrouwelijk.
2. Alle informatie en gegevens die worden verzameld via online opiniepeilingen en betaalde enquêtes worden exclusief gebruikt voor onderzoeksdoelstellingen.
3. We zullen nooit proberen om goederen en diensten aan je te adverteren, promoten of verkopen.

Bekijk ons Privacybeleid voor meer informatie. We hebben ook een lijst met FAQ's (veel gestelde vragen) samengesteld. Als je nog andere vragen hebt over je profiel of het doen van betaalde enquêtes, kun je contact met ons opnemen via het contactformulier op onze pagina met FAQ's (veel gestelde vragen)!