Ontdek alles wat er te weten valt over OpinieLand en online marktonderzoek

OpinieLand is een wereldwijde gemeenschap

OpinieLand is een wereldwijde gemeenschap

Als deelnemer van OpinieLand sluit je je aan bij een wereldwijde community die deelneemt aan online marktonderzoek. Er zijn overal in Europa en de rest in de wereld van deze panels, waar mensen in veel verschillende landen uitgenodigd kunnen worden voor dezelfde marktonderzoeken. Zo kunnen we vergelijkingen maken tussen verschillende landen.

OpinieLand is eigendom van SSI

OpinieLand is eigendom van SSI

De panels voor online marktonderzoek zijn eigendom van Survey Sampling International, LLC. In de afgelopen 30 jaar hebben we inzicht verkregen door mensen zoals jij, die ervoor kiezen om hun mening te delen in betaalde online enquêtes om producten en diensten te verbeteren. Wij werken met marktonderzoeksbureaus om online onderzoek uit te voeren voor grote en kleine merken over de hele wereld, maar we zijn ook direct verbonden met de fabrikanten van een aantal producten die je wellicht dagelijks gebruikt. Daarnaast werken we ook met de organisaties van allerlei diensten waar je vaak gebruik van maakt.

Doe mee en geef je mening

Doe mee en geef je mening in online marktonderzoeken

Doe mee met de OpinieLand-gemeenschap en deel je mening door vragenlijsten in te vullen, waar je je ook bevindt! Het is een win-win situatie: jij zorgt ervoor dat bedrijven producten aan jouw behoeften aanpassen door deel te nemen aan de online onderzoeken. Tegelijk verdien je daarmee geld en punten,omdat die mening zo belangrijk is.