Ontdek alles wat er te weten valt over OpinieLand

OpinieLand is een wereldwijde gemeenschap

OpinieLand is een wereldwijde gemeenschap

Als deelnemer van OpinieLand sluit u zich aan bij een gemeenschap verspreid over Nederland en de planeet, die deelneemt in online opiniepeilingen. Er zijn overal in Europa en in de wereld gelijksoortige enquêtepanelen, waar mensen in veel verschillende landen uitgenodigd kunnen worden voor dezelfde online enquêtes als u.

OpinieLand is eigendom van SSI

OpinieLand is eigendom van SSI

De panels voor online marktonderzoek zijn eigendom van Survey Sampling International, LLC. In de afgelopen 30 jaar hebben we inzicht verkregen door mensen zoals jij, die ervoor kiezen om hun mening te delen in betaalde online enquêtes om producten en diensten te verbeteren. Wij werken met marktonderzoeksbureaus om online onderzoek uit te voeren voor grote en kleine merken over de hele wereld, maar we zijn ook direct verbonden met de fabrikanten van een aantal producten die je wellicht dagelijks gebruikt, en ook met eigenaren van de diensten waar je op vertrouwt.

Doe mee en geef je mening

Doe mee en geef je mening

Doe mee met de OpinieLand-gemeenschap en deel je mening door betaald online enquêtes in te vullen, waar je je ook bevindt! Het is een win-win situatie: jij zorgt ervoor dat bedrijven producten aan jouw behoeften aanpassen door deel te nemen aan de online onderzoeken, terwijl je geld en punten verdient gewoon door online enquêtes in te vullen. Daarnaast doe je automatische mee met de driemaandelijkse prijstrekking EN zal OpinieLand donaties doen aan geselecteerde goede doelen, namens jou!