Vul online enquêtes in voor leuke beloningen

Registreer vandaag!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.

Verdien punten en wissel ze in voor:

Geld via PayPal. Dit is veilig, makkelijk en populair onder OpinieLand-leden. Lees hier meer over hoe PayPal werkt.

Een App Store & iTunes Card. Precies wat je nodig hebt als je een muziek- of filmliefhebber bent! Breid je mediabibliotheek uit door onze online betaalde enquêtes in te vullen!

En, tenslotte, waarom neem je geen kijkje in onze WebShop? Hier vind je populaire merken, zoals bol.com, Zalando of VVV. Verwen jezelf of iemand anders met een geschenk van jouw keuze.

Makkelijk geld verdienen, maar ook een goed doel steunen

Ons programma voor goede doelen maakt OpinieLand uniek! Elke keer als je een vragenlijst invult vragen wij je om uit een van onze drie gekozen goede doelen het goede doel te kiezen waaraan we namens jou zullen doneren. Dit kost je helemaal niets en het heeft geen invloed op je punten - jij kiest jouw beloningen, maar het goede doel wordt ook beloond, gewoon als dankjewel voor de tijd die je besteed hebt aan het invullen van onze online enquêtes.Je verdient dus niet alleen zelf geld, maar je kunt ook gemakkelijk anderen helpen.

* iTunes is een geregistreerd handelsmerk van Apple Inc., Alle rechten voorbehouden. Apple is geen deelnemer in of sponsor van deze promotie.

*GEEN AANKOOP NODIG. Trekking per kwartaal; aanmelden voor het einde van het kwartaal voor deelname aan de eerstvolgende trekking. Voor aanmelding en 'spelregels’ gaat u naar Spelregels