Jouw mening is waardevol, vertel ons wat je vindt en maak een verschil

Als je betaalde online enquêtes beantwoordt, ben jij niet de enige die wordt beloond. Wat uniek is aan OpinieLand is dat we een donatie doen aan een goed doel voor elke vragenlijst die je voltooit. Het is helemaal gratis en kost je niets. Jouw mening is waardvol, en daarom belonen we jou met punten en jij kan beslissen welk goede doel namens jou een financiĆ«le beloning van ons krijgt. Geld verdienen terwijl je een goed doel steunt is nu makkelijker dan ooit.

De goede doelen waar OpinieLand mee samenwerkt zijn Stichting Wens op Wielen, CONCERN Worldwide en World Animal Protection (WAP). Deze goede doelen zijn afhankelijk van donaties om te overleven. OpinieLand doet een donatie aan een goed doel namens jou voor elke betaalde vragenlijst die je voltooit, en we zullen jou na elke ingevulde vragenlijst vragen waar jij wilt dat onze donatie naar toe gaat. Hieronder vind je meer informatie over elk goede doel.

Logo Stichting Wens op Wielen - waardevolle mening

Stichting Wens op Wielen

De initiatiefnemers van Stichting Wens op Wielen willen mooie voertuigen op een structurele basis gratis beschikbaar kunnen stellen aan stichtingen die kinderwensen in vervulling laten gaan. Hierdoor kunnen die stichtingen hun goede werk nog beter doen. Ook wil Wens op Wielen zelf zogenaamde WoW-dagen organiseren, waarbij de verworven vervoermiddelen worden ingezet. In april 2012 werd Stichting Wens op Wielen officieel opgericht. Een jaar nadat bestuur en notaris hun handtekening zetten onder de oprichtingsakte, was het eerste WoW-voertuig, een blitse politie-auto, een feit. Ondertussen bouwt WoW gestaag verder aan een toekomst, gericht op het vervullen van kinderwensen.

Ontdek meer over Stichting Wens op Wielen door een bezoek aan hun website te brengen: www.stichtingwensopwielen.nl/

Logo Concern - waardevolle mening

CONCERN Worldwide

Concern Worldwide zijn gewijd aan het werken aan een wereld zonder armoede. Ze helpen de armste mensen ter wereld en hebben tot doel de honger aan te pakken en levens te transformeren door gemeenschappen in crisis te ondersteunen en praktische oplossingen te bieden die een verschil maken. CONCERN biedt onderwijsprogramma's, hulp in geval van natuurrampen, voedsel en medicijnen om ondervoeding aan te pakken en de verspreiding van ziektes te verminderen en ondersteunt levensonderhoud om zelfredzaamheid te stimuleren voor een betere toekomst.

Ontdek meer over CONCERN en het werk dat ze doen door een bezoek aan hun website: https://www.concern.net/