Volg de simpele stappen om mee te doen aan enquêtes en een verschil te maken

Registreer vandaag!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht

Om je mening te gaan delen in betaalde online enquêtes, en om bij te dragen aan de ontwikkeling van betere producten en diensten, volg je de volgende eenvoudige stappen:

1
Meld je aan voor enquêtes

Vul het bovenstaande formulier in en klik op "aanmelden". Hierna sturen we je per e-mail een uitnodiging om je aanmelding te bevestigen.

2
Bevestig je aanmelding

Ga naar uw mailbox en klik op de knop "Account nu activeren" in de e-mail die wij u hebben gestuurd. Beantwoord een paar vragen om uw registratie te bevestigen.

3
Deel je mening

Gefeliciteerd, uw account is aangemaakt! Begin meteen om betaald te worden voor het invullen van online enquêtes en punten te verdienen.

Hoe communiceren we?

Bij OpinieLand willen wij graag dat mensen de indruk hebben dat zij bij een gemeenschap horen. Jullie zijn immers een unieke groep van gelijkgestemde mensen die betrokken willen zijn zodat jullie mening telt. Omdat we een gemeenschap zijn willen we ook met je communiceren! Je ontvangt uitnodigingen voor online enquêtes via e-mail, maar je kunt ook te allen tijde betaalde enquêtes invullen door in te loggen op de website. We voegen voortdurend nieuwe enquêtes toe over interessante onderwerpen en met geweldige beloningen! U zult ook andere berichten van ons ontvangen, zoals de eerste communicatie nadat u aangemeld bent. Dat is een welkomste-mail met meer uitleg over uw account en met waardevolle tips.

Hoe kan ik er aan verdienen?

Elke keer dat je online een vragenlijst voltooit verdien je punten en we hebben geweldige beloningen waar je de punten voor kunt inwisselen. Wissel ze in voor geld, via PayPal, of winkel online met cadeaubonnen van je favoriete merken, zoals iTunes. Je krijgt ook een kans om te winnen in onze jaarlijkse € 8000 prijstrekking voor elke vragenlijst die je invult! Elk kwartaal zal één van de gewaardeerde deelnemers in online enquêtes in Nederland € 2000 winnen. Bekijk een aantal van de berichten die we ontvingen van onze winnaars.

En jij bent niet de enige die beloond wordt! OpinieLand wil een positieve bijdrage leveren aan de wereld. Niet alleen zie je de impact van je mening in onze online enquêtes op toekomstige producten, maar we doen OOK een donatie aan een van de door jou gekozen goede doelen, voor elke online vragenlijst die je invult! Lees hier meer over de goede doelen die OpinieLand ondersteunt via onze online enquêtes. Na het invullen van een vragenlijst kun je kiezen aan welk goede doel OpinieLand namens jou een donatie mag doen.