Vul jouw mening in bij de enquêtes en kies een beloning uit onze WebShop!

In onze WebShop kun je je punten in cadeaubonnen omwisselen! We geven je punten voor de online enquêtes die je invult, en deze kun je inwisselen voor iets speciaals. OpinieLand werkt samen met de grootste namen in online winkelen, en biedt van alles, van mode tot kleding, van vakanties tot huishoudelijke artikelen en van digitale camera's tot dagjes uit. Of je nu op zoek bent naar sinterklaascadeautjes voor de kinderen, een weekendje weg of zelfs een onvergetelijke ervaring, het is nooit eenvoudiger geweest om je punten in te wisselen. Door het invullen van vragen spaar je steeds punten die je verdient wanneer je een enquêtes hebt afgerond.

Spaar de punten die je krijgt voor het invullen van enquêtes

Dit is een selectie van een aantal van onze partners. Spaar de punten die je krijgt voor het invullen van de enquêtes en wissel ze in voor iets geweldigs!

Blokker Blokker heeft een goede basis van goede en aantrekkelijke huishoudartikelen en ook luxegoederen, speelgoed en tuinmeubilair.
Bol.com Bol.com is de grootste mediawinkel in Nederland
Coolblue.nl Een online retailer van consumentenelektronica, die actief is in Nederland en België.
Wehkamp.nl Wehkamp.nl is de beste en meest persoonlijke online winkel van Nederland in mode, wonen en elektronica. Bestel en ontdek het gemak van wehkamp.nl.
Zalando Zalando biedt haar klanten meer dan alleen schoenen! Zalando vertegenwoordigt een uitgebreide online winkelervaring. Het is ons doel om klanten een breed aanbod te bieden van de nieuwste schoenen en modeartikelen, ze uitstekende klantenservice aan te bieden, met de voordelen van een eenvoudige en veilige online winkelervaring.
Douglas Douglas Cosmetica is Europa's grootste en meest prestigieuze cosmetica- en parfumwinkel.
HEMA Op 4 november 1926 opende de eerste winkel van HEMA in de Kalverstraat in Amsterdam. Vanaf de eerste dag stond HEMA voor eenvoud, duidelijkheid, kwaliteit en eerlijkheid. Al voordat het woord 'huismerk' werd uitgevonden, maakte HEMA alle artikelen al zelf: 100% HEMA.
Kruidvat Drogisterij Kruidvat Het voordeel van een volledige lijn van traditionele drogisterijproducten in persoonlijke verzorging, waarbij een belangrijke plaats wordt ingenomen door de eigen merkartikelen.
Media Markt Media Markt heeft op dit moment meer dan 550 Media Markt-winkel in Europa.
VVV Irischeque De irischeque is het populairste cadeau van Nederland. Logisch! Omdat iedereen wel een cadeau wil geven waarbij u kunt kiezen uit een van de 22.000 deelnemende winkels