De beste tips om het meeste uit OpinieLand te halen

Wordt uitgenodigd om de juiste enquêtes  in te vullen

Word uitgenodigd om de juiste enquêtes in te vullen

Wanneer je je aanmeldt, vragen wij je een aantal vragen te beantwoorden (zoals je leeftijd, je geslacht en je woonplaats), zodat we je de voor jou meest relevante online enquêtes kunnen sturen.

Je zal zien dat sommige vragen ook worden gesteld aan het begin van de online enquêtes. Dit komt omdat OpinieLand jouw persoonlijke informatie niet deelt met onze klanten, en daarom word je misschien gevraagd dit soort vragen meer dan eens te beantwoorden. Het zorgt er ook voor dat de informatie die je deelt in de online enquêtes zo up-to-date mogelijk is. Dankjewel voor je geduld bij het beantwoorden van deze vragen.

Vergroot je kans op het voltooien van meer enquêtes

Vergroot je kans op het voltooien van meer enquêtes

Welke online enquêtes we beschikbaar hebben, hangt af van de klanten die je mening nodig hebben, en dit varieert wekelijks, of zelfs dagelijks. Marktonderzoekers willen vaak de meningen van een heel specifieke groep mensen, bijvoorbeeld de gebruikers van een bepaald product, een specifieke leeftijdsgroep of mensen die wonen in een bepaald postcodegebied.

Dit is de reden waarom het belangrijk is dat u ons zo veel mogelijk informatie verstrekt in de aanvankelijke registratie en om zeker te stellen dat uw accountinformatie recent en compleet is. We stellen voor dat u uw account om de zes maanden of na elke belangrijke verandering in uw huishouden bijwerkt.

Vul onderweg online enquêtes in

Vul onderweg online enquêtes in

De toekomst is mobiel! Met OpinieLand kun je betaalde enquêtes beantwoorden op je mobiele apparaten, zoals op je tablet, je telefoon of je laptop - thuis of onderweg. Stel je voor dat je in de trein, op weg naar je werk onze enquêtes beantwoordt om online geld te verdienen, voordat je zelfs maar op kantoor aankomt?

We spreken dagelijks met onze klanten die marktonderzoek doen om ze aan te moedigen om online enquêtes te creëren die net zo goed werken op een desktopcomputer als op een iPhone, een iPad of een android-apparaat. Steeds meer enquêtes voldoen aan deze vereiste, en binnenkort zullen ze er allemaal aan voldoen. In de tussentijd herkent onze software wanneer je gebruikt maakt van een mobiel apparaat en zodat je aanbiedingen voor online enquêtes krijgt die zijn geoptimaliseerd voor je tablet of telefoon.

Trouwens: we hebben ook een app voor mobiele enquêtes, QuickThoughts genaamd. Geïnteresseerd? Neem hier een kijkje!

Je gegevens zijn veilig en beveiligd

Wanneer je ons je bijzonderheden en je mening geeft via online enquêtes, vraag je je misschien af hoe het zit met de veiligheid van de informatie die je aan ons toevertrouwt. We verzekeren je dat we altijd de volgende drie gouden regels volgen:
1. SSI en OpinieLand behandelen je gegevens uiterst vertrouwelijk.
2. Alle informatie en gegevens die worden verzameld via online opiniepeilingen en enquêtes worden exclusief gebruikt voor onderzoeksdoelstellingen.
3. We zullen nooit proberen om goederen en diensten aan je te adverteren, promoten of verkopen.

Bekijk ons Privacybeleid voor meer informatie. We hebben ook een lijst met FAQ's (veel gestelde vragen) samengesteld. Als je nog andere vragen hebt, kun je contact met ons opnemen via het contactformulier op onze pagina met FAQ's (veel gestelde vragen)!