Volg de simpele stappen om mee te doen aan betaalde online enquêtes

Registreer vandaag!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.

Wil je je mening delen in betaalde online enquêtes en bijdragen aan de ontwikkeling van betere producten en diensten? Meld je aan bij ons opiniepanel en volg de volgende eenvoudige stappen:

1
Meld je aan voor enquêtes

Vul het bovenstaande formulier in en klik op "aanmelden". Hierna sturen we je per e-mail een uitnodiging om je aanmelding voor de betaalde online enquêtes te bevestigen.

2
Bevestig je aanmelding

Ga naar je mailbox en klik op de knop "Account nu activeren" in de e-mail die wij hebben gestuurd. Beantwoord een paar vragen om je registratie te bevestigen.

3
Deel je mening

Gefeliciteerd, je account is aangemaakt! Begin meteen om betaald te worden voor het invullen van enquêtes en zo online punten te verdienen.

Hoe communiceren we?

Bij OpinieLand willen wij graag dat mensen de indruk hebben dat zij bij een gemeenschap horen. Jullie zijn immers een unieke groep van gelijkgestemde mensen die betrokken willen zijn zodat jullie mening telt. Omdat we een gemeenschap zijn willen we ook met je communiceren! Je ontvangt uitnodigingen voor online enquêtes via e-mail, maar je kunt ook te allen tijde betaalde enquêtes invullen door in te loggen op de website.

We voegen voortdurend nieuwe enquêtes toe over interessante onderwerpen en steeds met nieuwe geweldige beloningen! Je zult soms ook andere berichten van ons ontvangen, zoals de eerste communicatie nadat je aangemeld bent. Dat is een welkomste-mail met meer uitleg over je account. Je krijgt dan ook waardevolle tips over makkelijker meedoen aan betaalde enquêtes.