« Terug naar Blog

We stellen je alleen vragen waar je antwoord op kunt geven


Waarom hebben we soms meer informatie van je nodig?

Wanneer je aan een vragenlijst meedoet, wil je dat je ook echt vragen krijgt waar je antwoord op kunt geven. We zorgen er altijd zo goed mogelijk voor dat een vragenlijst ook echt bij jou past. Daarom vragen we je ook als OpinieLand-lid om je profiel bij te houden, op die manier kunnen we je gericht uitnodigen voor onderzoeken.

Zo zorgen we er niet alleen voor dat het invullen ook leuk blijft: we kunnen er dan ook steeds voor zorgen dat je beloond wordt voor elke keer dat je meedoet.

Om er voor te zorgen dat we je niet onnodig aan het werk zetten stellen we soms eerst een paar openingsvragen. Daarmee zorgen we er voor dat je alleen de vragen te zien krijgt waar je ook echt antwoord op kunt geven. Misschien zullen we je ook af en toe teleur moeten stellen, als uit die openingsvragen blijkt dat de vragenlijst toch niet helemaal bij jou past.

We vragen je alleen als je mee kunt doen om geld te verdienen

Sommige vragenlijsten zijn zo specifiek dat we na de introductievragen blijkt dat we geen vragen voor je hebben in deze vragenlijst. Omdat OpinieLand jou wil kunnen blijven belonen voor elke vragenlijst die je helemaal invult, moeten we je dan teleurstellen.

Met een paar introductievragen weten we of je echt helemaal de geschikte persoon bent en je de hele vragenlijst af kunt maken.

Jouw mening is geld waard

Je mening is belangrijk, en we kunnen er voor zorgen dat het geven van je mening in onze online onderzoeken ook direct invloed heeft. Zo blijft je mening geld waard, en kun je bij ons steeds verdienen bij elke vragenlijst die je invult.

Dat we je soms om meer informatie vragen heeft dan ook te maken met het feit dat we echt willen zorgen dat we jouw feedback kunnen gebruiken. Op die manier zorgen we er ook voor dat je mening direct tot echte resultaten leidt bij de bedrijven die gebruik maken van OpinieLand.

De beloning voor meedoen aan enquêtes

Het beste aan meedoen aan vragenlijsten die echt bij je passen is dat je antwoorden altijd meetellen. Daarnaast word je bij ons ook nog beloond met punten die je kunt inwisselen voor cadeaubonnen van merken als bol.com, Zalando, VVV, of voor tegoeden bij iTunes en PayPal. We bieden je al deze mogelijkheden omdat we er zeker van willen zijn dat je altijd gebruik kunt maken van de beloning voor het online geven van je mening.

Al sinds we begonnen zijn met de online vragenlijsten van OpinieLand zorgen we er ook voor dat we steeds bijdragen aan goede doelen. Dat kost jou niets: we doneren automatisch en altijd als je een vragenlijst hebt ingevuld.


Lees hier meer over de beloningen van OpinieLand.

« Terug naar Blog

Registreer vandaag!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquĂȘtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.