« Terug naar Blog

We beantwoorden graag je vragen over het lidmaatschap


Niet alleen bedrijven, maar ook de overheid en andere publieke instellingen baseren hun beslissingen het liefst op jouw mening. Daarom is het belangrijk dat je die mening ook kunt geven, OpinieLand biedt een platform voor onderzoeken waarin jouw mening gevraagd wordt. Op die manier doe je direct je invloed gelden en kun je ook nog wat verdienen met het invullen van de vragenlijsten.

We begrijpen dat je misschien nog vragen hebt over jouw deelname aan dit soort online onderzoeken. Wat gebeurt er nu precies als je eenmaal lid bent geworden? Hoe verdien je online geld? En wat zijn de verschillende manieren waarop je mee kunt doen?

Om een duidelijk antwoord te geven op dit soort vragen hebben we een overzicht gemaakt van de meest gestelde vragen die bij ons binnen komen in onze FAQ.

Wat krijg je als je lid bent geworden?

Wanneer je bij OpinieLand lid bent geworden krijg je de mogelijkheid om je mening te laten horen in onze online onderzoeken. We sturen je uitnodigingen voor die onderzoeken waarvan we denken dat ze het best bij je aansluiten. Zo zorgen we er voor dat de vragen die je krijgt ook goed te beantwoorden zijn.

Wanneer je jezelf als lid opgeeft stellen we je eerst een paar vragen over jezelf. Daarna kunnen we dan goed inschatten welke onderzoeken voor jou relevant zijn. Zo kunnen we dan ook echt beloningen blijven geven voor elke vragenlijst die je bij ons invult. De uitnodigingen sturen we je per email. De enige vereiste om mee te kunnen doen is dus dat je een geldig emailadres hebt, en een werkende internetverbinding natuurlijk.

De beloningen voor je deelname

Voor je deelname aan de enquêtes op onze site wordt je beloond in punten. Die kun je weer inwisselen voor een beloning keuze. Voor elke vragenlijst die je helemaal invult krijg je punten. De beloningen bestaan onder andere uit vouchers voor webshops zoals bol.com, de Bijenkorf en Zalando. Ook kun je de punten inwisselen voor PayPal en iTunes tegoed. Over de soorten beloningen die je kunt verdienen met het meedoen aan online onderzoek vertelden we je eerder op dit blog al meer.

Natuurlijk kan het zijn dat je nog andere vragen hebt over je deelname, over het inwisselen van punten, of over de onderzoeken van OpinieLand. We helpen je graag verder als je vragen hebt. Naast onze FAQ kun je daarvoor terecht bij onze helpdesk, doormiddel van het contactformulier kun je contact met ons opnemen, en we zullen ons best doen al je vragen zo goed mogelijk te beantwoorden.

« Terug naar Blog

Registreer vandaag!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquĂȘtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.