« Terug naar Blog

Verdien geld met een up-to-date profiel


Bij OpinieLand geven we je verschillende manieren om je profiel helemaal up-to-date te houden. Dat is belangrijk vanwege de veiligheid, maar ook om online geld te kunnen blijven verdienen. We sturen de vragenlijsten waarvoor we je uitnodigen namelijk op basis van jouw gegevens. Wanneer er gegevens wijzigen is het dus belangrijk dit bij te houden in je OpinieLand profiel.

Daarnaast is het belangrijk dat je een wachtwoord instelt tijdens het inschrijfprocedure. Zorg dus dat je de inschrijfprocedure volledig afrond. Kies een wachtwoord dat moeilijk en veilig genoeg is, maar dat je zelf goed kunt onthouden.

Heb je problemen met inloggen?

Omdat we je graag beloningen geven, kun je bij elke vragenlijst die je helemaal invult steeds punten krijgen. We begrijpen dat je graag in je account kijkt om te zien hoeveel geld je al verdient hebt. In onze helpdesk krijgen we soms de vraag waarom het inloggen niet lukt. Of we horen dat iemand zijn of haar beloningen niet kan bekijken.

Als je niet kunt inloggen en je je wachtwoord echt vergeten bent, kun je altijd een nieuw wachtwoord aanvragen, via de ‘Wachtwoord vergeten?’ optie. Vaak is er echter iets anders aan de hand. Je moet er namelijk voor zorgen dat je inlogt met je e-mailadres en het wachtwoord dat je zelf hebt opgegeven tijdens je aanmelding.

Wanneer je tijdens het inschrijven niet alle stappen hebt doorlopen, en geen wachtwoord hebt ingesteld, ben je wel al lid van OpinieLand, maar kun je niet bij je profielgegevens. Zorg er dus voor dat je zelf inlogt op www.opinieland.nl met je eigen wachtwoord.

Hoe kan ik online geld verdienen?

Online geld verdienen kun je na inschrijven gemakkelijk: we zullen je vanzelf uitnodigen om mee te doen aan verschillende vragenlijsten. We leggen je in onze uitleg over je profielpagina voor onze vragenlijsten ook graag uit hoe je je profiel verder aanvult. Hoe beter je je profiel invult, hoe beter we weten voor welke onderwerpen we je kunnen uitnodigen. Alleen zo kunnen we er voor blijven zorgen dat we steeds beloningen kunnen geven.

Ik ben ingelogd: maar ik zie mijn beloningen niet.

Soms kan het voorkomen dat je je beloningen wilt bekijken, maar je na inloggen niets te zien krijgt. Dit gebeurt wanneer je internetbrowser is vastgelopen. Probeer de pagina te verversen, of je browser af te sluiten en opnieuw op te starten. Je zult dan zien dat het een tijdelijk probleem is. Na eventueel opnieuw inloggen kun je dan zien hoeveel je al online verdient hebt met onze vragenlijsten.

« Terug naar Blog

Registreer vandaag!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquĂȘtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.