« Terug naar Blog

Alles wat je moet weten over een PayPal rekening

Wanneer je bij OpinieLand je mening laat horen en onze online vragenlijsten invult, krijg je steeds een beloning. De punten die je bij ons verdient kun je bijvoorbeeld omzetten in vouchers voor verschillende webshops, maar ook in tegoed op je PayPal rekening.

Om hiervan gebruik te kunnen maken is het belangrijk dat je een gecontroleerd PayPal account hebt. Anders kunnen we het tegoed niet overzetten naar jouw rekening. Natuurlijk biedt OpinieLand je ook andere opties, je kunt je punten bijvoorbeeld ook inwisselen voor iTunes tegoed, maar ook het gebruik maken van een PayPal rekening is heel gemakkelijk en snel.

Wat is een ‘gecontroleerd account’?

Een ‘gecontroleerd account’ bij PayPal betekent dat PayPal heeft gecontroleerd dat jouw account ook echt bij jou hoort. Omdat PayPal een betalingssysteem is, zijn deze extra veiligheidsmaatregelen nodig. De manier van controle verschilt per land. In Nederland betekent het dat je een geldige creditcard of bankrekening moet toevoegen aan je account.

Via PayPal krijg je daarnaast de optie om ‘uitgebreid gebruik’ in te stellen, wanneer de stappen hiervoor allemaal doorlopen hebt en een creditcard of bankrekening hebt opgegeven is jouw account een ‘gecontroleerd PayPal account’. Daarna kun je de tegoeden van OpinieLand laten bijschrijven. Op die manier zet je je deelname aan onze enquêtes direct om in een bedrag op je PayPal rekening dat je kunt gebruiken om op internet aankopen te doen.

Je adres bij PayPal is belangrijk

Net zoals bij andere betaalsystemen heeft PayPal je adresgegevens nodig. Wanneer je jouw e-mailadres opgeeft is het belangrijk dat dit hetzelfde is als het e-mailadres waarmee je bij OpinieLand bekent bent. Heb je op PayPal een ander adres staan dan bij ons, dan kun je altijd nog een extra adres toevoegen. Zorg er dus voor dat je dan je adres waarmee wij je bij OpinieLand kennen ook bij jouw rekening bekend is.

Via je instellingen kun je makkelijk een privé-adres aan PayPal toevoegen. Zelf heeft PayPal een uitgebreide handleiding online staan, die stap voor stap aangeeft hoe je een adres toevoegt.

Door gebruik te maken van PayPal kun je betalen bij webshops over de hele wereld. Het is een van de meest geaccepteerde manieren van online betalen. Wanneer je met bovenstaande zaken rekening houdt, kun je je rekening gebruiken om je verdiensten bij OpinieLand direct over te laten schrijven naar PayPal.

Op die manier is het invullen van onze enquêtes een makkelijke manier om het saldo op een van de meest gebruikte internetrekeningen aan te vullen.

« Terug naar Blog

Registreer vandaag!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquĂȘtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.