« Terug naar Blog

Dit zijn 5 manieren om makkelijk geld bij te verdienen


Binnenkort is het weer Sinterklaas, en daarna komt ook de Kerst er weer aan. Om deze dure maanden door te komen geven wij je graag wat tips om makkelijk wat bij te verdienen. Zeker online zijn er meer mogelijkheden dan je denkt om snel en makkelijk wat extra te verdienen.

Daarnaast is het vaak mogelijk te sparen voor tegoedbonnen, die je ook weer kunt inleveren. Zo kun je dan bijvoorbeeld de cadeaus voor de kinderen alvast bij elkaar verdienen, terwijl je dan geld overhoudt voor het vieren van Oud en Nieuw. Hier zijn 5 tips om aan wat meer geld te komen.

Tip 1: Maak van je hobby je werk

Het klinkt makkelijker gezegd dan gedaan, maar er zijn steeds meer mensen die ontdekken dat wat voor de één een hobby is, door de ander enorm gewaardeerd wordt. Op dit principe is de site Etsy gebaseerd: alles wat je zelf in huis maakt kun je hier aanbieden. Zo vind je erg houten beeldjes, gebreide sokken en zelfgemaakte kleding. Deze online marktplaats voor eigengemaakte spullen groeit in een sneltempo, omdat het een makkelijke manier biedt om zelf wat bij te verdienen.

Tip 2: Wordt beautyblogger

De aanloopperiode hiervoor is langer, en je moet je er echt voor in blijven zetten. Maar je zult zien dat er talloze bedrijven staan te springen om hun producten door jou te laten testen. Als je er maar over schrijft. Verzin een eigen stijl en begin een blog waarin je tips, uitleg en reviews met je lezers deelt.

Er zijn veel gratis sites waar je kunt beginnen met een blog, en ook het gebruik maken van videos via YouTube is enorm populair. Als je echt goed bent kun je er geld mee gaan verdienen, maar ook zonder die inkomsten verdien je al snel een aardig pakket aan producten bij elkaar. Zorg ervoor dat je die dingen opgestuurd krijgt waar je ook echt wat over te zeggen hebt. Zo ben jij waardevol, en verdien je producten waar je echt iets aan hebt.

Tip 3: Doe mee aan bedrijfsonderzoeken

Naast het doen van online enquêtes zijn er nog meer soorten onderzoek waar je geld mee kunt verdienen. Soms wordt je uitgenodigd voor een echt gesprek, of product test, en daar verdien je vaak een leuk bedrag voor. Wat daarnaast erg aantrekkelijk kan zijn is jezelf laten inhuren als Mysteryshopper. Er zijn verschillende bedrijven die online op zoek zijn naar mensen die zo wat willen bijverdienen. Die organisaties laten je dan als klant bij winkels op bezoek gaan, in ruil daarvoor moet je dan een onderzoek invullen, met jouw mening over het winkelen.Zo kan men onderzoeken hoe een winkel er voor staat, hoe goed het personeel is, en of een bedrijf wel schoon en netjes is.

Tip 4: Wordt lid van een Cashback site

In het buitenlandzijn deze sites al veel populairder. Met name in Zuid-Europa en Engeland vind je dit soort ledensites. Veel fabrikanten geven namelijk kortingen aan grote sites als ze nieuwe klanten aanleveren. Cashbacksites geven het geld die ze krijgen door mee te doen aan deze kortingsprogramma’s terug aan hun leden. Als lid van een cashback site zorg je dan dat je al je aankopen via de links van die ledensite doet, en vervolgens krijg je de korting op jouw rekening gestort. Zo kun je direct profiteren van fabriekskortingen die normaal alleen voor grote klanten gelden.

Tip 5: Doe mee met online onderzoeken bij OpinieLand

Het meedoen aan online vragenlijsten blijft een van de makkelijkste manieren om online geld te verdienen. Zo spaar je bij OpinieLand met elke enquête die je volledig hebt ingevuld tegoed bij elkaar. Met de vouchers die je kun verdienen door punten in te ruilen kun je terecht in talloze webshops om beautyproducten, speelgoed of kleding te kopen. Voor elke vragenlijst krijg je een beloning, dus steeds als je meedoet verdien je weer wat extra’s.

Daarnaast kun je bij OpinieLand in ruil voor punten ook elk kwartaal meedoen in de prijstrekking. Daarmee maak je zelfs kans op de hoofdprijs van 2000 Euro.

« Terug naar Blog

Registreer vandaag!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquĂȘtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.