« Terug naar Blog

Zo steunt OpinieLand goede doelen


Door mee te doen aan online enquêtes verdien je geld en steun je anderen

Voor elk onderzoek dat je invult doneren wij een bedrag aan een goed doel, dat je uit ons Goede Doelen programma kunt kiezen. Met het meedoen aan online onderzoeken verdien je dus niet alleen zelf geld en beloningen, je helpt er ook anderen mee.

Met jouw hulp konden we onlangs een donatie doen aan Stichting Opkikker. Stichting Opkikker verrast gezinnen met een langdurig ziek kind met een Opkikkerdag. Met het geld dat we hebben gedoneerd, zorgen zij er voor dat langdurig zieke kinderen even intens kunnen genieten van een lichtpuntje.

Hartelijk dank voor jouw hulp

Wij willen je graag bedanken voor jouw hulp en je keuze voor Stichting Opkikker. Door jouw deelname aan de onderzoeken van OpinieLand hebben we nu al €1.400 opgehaald en kunnen doneren aan deze mooie stichting. Wij weten zeker dat onze donatie goed terecht komt.

Stichting Opkikker zorgt er voor dat niet alleen de zieke kinderen zelf maar het hele gezin kan genieten van een lichtpuntje tijdens de ziekte. Een langdurig ziek kind zorgt er namelijk ook voor dat mama, pappa en broertjes en zusjes hun leven aanpassen en altijd met een ziek kind bezig zijn om het de zorg te geven die het nodig heeft. Stichting Opkikker wil zo'n gezin ondersteunen en verrast zo'n 2000 keer per jaar een gezin met een fantastische Opkikkerdag. Elke Opkikkerdag is uniek en kan bestaan uit bijvoorbeeld: vliegen in een helikopter of samen met de politie boeven vangen.


De donatie van OpinieLand helpt ook dit jaar gezinnen weer zo'n dag te laten beleven, zodat het zieke kind en het gezin vrijuit kunnen genieten van een mooie ervaring.

Een ervaring rijker

Gezinnen die wel wat extra steun kunnen gebruiken, worden aangemeld via de artsen en pedagogisch medewerkers. Stichting Opkikker werkt hiervoor samen met tachtig ziekenhuizen in ons land. Na afloop van een Opkikkerdag ontvangt het gezin ook nog eens beeld- en videomateriaal om de dag steeds te kunnen herbeleven. Een Opkikkerdag duurt hierdoor veel langer dan één dag, en is van onschatbare waarde voor iedereen in het gezin.

Voor een gezin van een langdurig ziek kind zijn het die mooie dagen die extra belangrijk zijn. Het zijn donaties die er voor zorgen dat stichtingen als Stichting Opkikker zo veel kunnen doen. Die ervaringen blijven kinderen lang bij.

Wij hopen dat je blijft meedoen met het invullen van onze online onderzoeken. Daarmee beloon je niet alleen jezelf, maar maak je het ook mogelijk dat we stichtingen zoals Stichting Opkikker een donatie kunnen sturen.

« Terug naar Blog

Registreer vandaag!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquĂȘtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.