« Terug naar Blog

Welke soort enquêtes kun je bij OpinieLand verwachten?

Bij OpinieLand nodigen we je graag uit om mee te doen met onze online enquêtes. Door mee te doen kun je makkelijk geld verdienen, je krijgt voor elke ingevulde vragenlijst steeds een beloning. Dat zijn de waarden waar je bij ons steeds op kunt vertrouwen.

De bekendste manier waarop we vragen stellen is via online vragenlijsten. Daarin zijn we dan op zoek zijn naar jouw antwoorden op een korte reeks vragen. Er zijn daarnaast nog meer manieren waarop we om jouw mening kunnen vragen.

Zo blijft meedoen aan onze online vragenlijsten leuk en interessant, en zorgen wij er voor dat we steeds de best mogelijke antwoorden krijgen. We willen er voor zorgen dat jouw mening ook echt meetelt, en soms zijn er dus andere manieren nodig dan een gewone vragenlijst om je het best te begrijpen.

Een dagboek bijhouden

Een van de manieren waarop we enquêtes doen is het bijhouden van een soort dagboek. We zorgen er dan voor dat je een online dagboek ter beschikking krijgt. We vragen je dan van dag tot dag jouw ervaringen bij te houden. Dat kan soms ook je ervaring op één specifiek gebied zijn, of een product dat je dagelijks gebruikt.

Door het doen van dit soort onderzoek krijgen we een goed beeld van hoe je van dag tot dag gebruik maakt van een product of dienst. Het kan ook zijn dat zo’n dagboek ons inzicht geeft in welke nieuwe ontwikkelingen jou zouden kunnen helpen bij je dagelijks leven. Het doen van dit soort enquêtes is dus erg belangrijk. Omdat je voor zo’n dagboekstudie natuurlijk meer tijd kwijt bent dan één losse enquête kunnen we je ook een grotere beloning geven, wanneer je klaar bent met het onderzoek. Zo verdien je dus gelijk een stuk meer.

Enquêtes na een producttest

Misschien vraag je je wel eens af hoe mensen hun mening kunnen geven over een nieuw product dat nog niet eens te koop is. Regelmatig doen we onderzoeken naar nieuwe soorten producten, waar we dan ook de mening van Nederland over willen weten. In zo’n geval sturen we je eerst een uitnodiging, en wanneer we je na een aantal inleidende vragen uitnodigen om mee te doen aan het onderzoek sturen we je dan een product toe.

Zo krijg je dan de beschikking over nieuwe producten die verder nog niet te koop zijn. Wij vragen je dan om dit een tijdje te gebruiken, en daarna een enquête in te vullen met vragen over je ervaring. Zo kunnen we onderzoek doen naar nieuwe ontwikkelingen, ook zonder dat iets al overal te koop is. Nieuwe producten kunnen dan nog veranderd worden voor ze echt in winkels komen te liggen.

Ook op deze manier draag je dus direct bij aan nieuwe ontwikkelingen door het geven van je mening. Met deze online enquêtes zorg je voor echte veranderingen en verdien je zelf ook nog mooi iets extra’s.

« Terug naar Blog

Registreer vandaag!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.