« Terug naar Blog

Zo kom je snel aan geld voor jouw sinterklaascadeaus 

Sinterklaas

Sinterklaas staat weer voor de deur en daarmee ook de discussie over hoe we dat feest op een moderne manier vieren. Wat je opinie over de Sint ook is, het is voor veel mensen het begin van de jaarlijkse cadeautjestijd. En daarmee is het soms ook een tijd van zorgen. Eerst de Sint en daarna nog Kerst en een Oud-en-Nieuw feest. Dan heb je er vaak ook nog wel een verjaardag tussendoor bij, dus het kan aardig in de papieren gaan lopen. Hoe kun je nu makkelijk geld verdienen voor deze dure dagen, is vaak de vraag.

 

Makkelijk geld verdienen

De oplossing ligt vaak in het feit dat je niet voor alle cadeau’s direct geld nodig hebt. Je kunt ook sparen voor gratis presentjes, of extra kortingen. Bij de supermarkt spaar je voor zegels en bij de lokale apotheek hebben ze vaak interessante acties met speelgoed.

 

Zo zijn de feestdagen niet altijd per se dure dagen, maar kun je slim inspelen op de aanloop naar de overvloed aan cadeau’s door te sparen en mee toe doen met allerlei acties. Via de vragenlijsten in onze community kun je ook altijd direct geld verdienen door je mening te geven. Op die manier spaar je ook het hele jaar door voor bijvoorbeeld waardebonnen die je kunt inleveren bij jouw favoriete webshop.

 

Sinterklaas

Groot hoogtepunt in de aanloop naar het Sinterklaasfeest is elk jaar het Sinterklaasjournaal.

In het Sinterklaasjournaal komt de goedheiligman dit jaar naar ons land met een ‘bont gezelschap aan helpers’, zo liet de omroep NTR weten. Veel bekende Nederlanders, waaronder John Jones en Harry Piekema zouden hun medewerking aan het programma gaan verlenen. Dat betekent voor veel kinderen niet alleen spanning om de cadeau’s maar ook vanwege het hele Sintverhaal.

 

Wat zou er dit jaar weer fout gaan met het belangrijke vrachtschip? Oudgediende Dieuwertje Blok neemt de kinderen zoals ieder jaar weer mee door de verhalen van Sinterklaas in ons land. Jeroen Kramer en Charlie Chan Dagelet gingen als verslaggever het land in. De aanloop naar het feest is dus niet alleen een vraag van geld verdienen, maar vooral van gezonde spanning en kinderlijke verbazing.

 

 

« Terug naar Blog

Registreer vandaag!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquĂȘtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.