« Terug naar Blog

Dit zijn de bekendste nieuwjaarsvoornemens

Nieuwjaar

Voor het nieuwe jaar maken we bijna allemaal voornemens, is het niet met een lijstje dan vaak wel in gedachten. “In het nieuwe jaar wil ik in ieder geval..” Zo zullen er dit jaar veel mensen zijn die nu eens echt online geld willen verdienen met bitcoin. Of dat een verstandige beslissing is laten we in het midden, maar veel voornemens gaan wel over geld, gezondheid of geluk. We nemen je graag mee in de meest gemaakte voornemens voor het nieuwe jaar. Van meer geld verdienen, tot aardiger zijn voor je familie.

 

Meer online geld verdienen

De financiële zaken nu eens goed op orde krijgen is niet het nummer één voornemen, maar wel de rode draad door heel veel ander voornemens. Nu die baan opzeggen en met je droombaan beginnen. Nu echt online geld verdienen met aandelen, bitcoin of die ene mooie website. En we hopen natuurlijk allemaal het winnende oudejaarslot in handen te hebben.

Hét nummer één voornemen van de laatste 10 jaar is naar de sportschool gaan. Sportscholen zien daadwerkelijk vaak meer mensen in januari langskomen dan februari. We vergeten die goede voornemens namelijk ook maar al te snel.

Gezondheid is überhaupt niet weg te denken van het lijstje voornemens. Stoppen met roken is dan ook een goede tweede, maar zakt langzaamaan weg. De reden? We zijn allemaal minder gaan roken, en dus zijn er ook minder mensen die stoppen met roken. Wel zien we langzaam meer mensen die een rookvervanger zoals vapen ook het liefst zouden opgeven, dus misschien komt dat volgend jaar wel op een eindejaarslijstje voor.

 

De beste vrienden

Naast sporten en op andere manieren aan je gezondheid werken staat het aanhalen van vriendschapsbanden heel hoog op de lijstjes met voornemens. Geluk hangt immers niet alleen af van geld verdienen en zelfs niet alleen van onze gezondheid, het gaat ook om de contacten die je hebt. Dus staat het opzoeken van familie en vrienden vaak erg hoog. En dat houdt vaak ook het beëindigen van toxic vriendschappen in. Welke mensen kun je volgend jaar maar beter ontwijken?

 

« Terug naar Blog

Registreer vandaag!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquĂȘtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.