« Terug naar Blog

Geld verdienen voor mannenziekten tijdens Movember

Movember

De hele maand november laten mannen hun baard of snor staan om aandacht te vragen voor ziektes die voorkomen bij mannen. Via allerlei acties kunnen ze zo geld verdienen om beter en meer onderzoek te laten doen naar deze verschillende ziekten. Anders dan vaak wordt aangenomen gaat het daarbij niet alleen om specifieke vormen van kanker. Er wordt tijdens Movember bijvoorbeeld ook aandacht gevraagd voor zelfmoorden onder mannen.

 

Talloze bedrijven en andere organisaties zetten speciale evenementen op voor hun werknemers zodat er geld opgehaald kan worden om beter onderzoek te doen. In principe is het zo dat mannen tijdens deze maand sponsoracties opzetten en de vrouwen ze ondersteunen. Uiteindelijk gaat het er natuurlijk gewoon om dat er geld opgehaald wordt, dus je kunt natuurlijk ook gewoon een actie met alleen maar je vrouwelijke collega’s bedenken. Net wat jij de beste manier vindt.

 

Geld verdienen voor onderzoek

Geld verdienen met allerlei acties kan gedurende de hele maand november. In deze speciale maand kun je dan ook ondersteuning krijgen van de Movember Foundation voor jouw speciale actie. Tijdens Movember willen we aandacht voor de vroege opsporing van kanker en de diagnose en effectiviteit van de behandelingen verhogen. De Foundation moedigt verder mannen aan aandacht te hebben voor het eventuele voorkomen van kanker in de familie en bewust en gezonder te gaan leven.

 

Zo is de maand dus een actiemaand om nieuw onderzoek te sponsoren én een maand waarin we zorgen dat we gezond blijven leven. Uiteindelijk is het idee achter de actiemaand op die manier het aantal vermijdbare sterfgevallen te verminderen.

 

Wist je dat trouwens OpinieLand voor elke vragenlijst die je volledig invult ook geld overmaakt aan een Goed Doel? Zo helpen we allemaal onderzoeken, vrijwilligerswerk en andere goede doelen te steunen. Daarnaast werken er bij ons verschillende mensen die ook meedoen aan Movember, en geld ophalen dat ten goede komt aan de preventie van ziekten bij mannen.

 

 

« Terug naar Blog

Registreer vandaag!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquĂȘtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.