« Terug naar Blog

Kinderen kunnen in een gezin een thuis krijgen via adoptie

Adoptie

Niet elk kind heeft ouders, maar elk kind verdient wel een warm thuis in een liefdevol gezin, dat vinden we bijna allemaal. Daarom is er steeds meer aandacht voor de mogelijkheid van adoptie. In Amerika is er zelfs extra aandacht voor de mogelijkheid van adoptie door de maand november uit te roepen tot adoptiemaand. En binnen onze community kun je vaak geld verdienen met enquêtes over allerlei gezinsvraagstukken.

 

Want, wat is de beste manier om een gezin te vormen? Hoe voelen kinderen zich thuis in een gezin? Vragen beantwoorden is meer dan alleen geld verdienen met enquêtes, het is ook meedenken met de wereld van morgen. Jouw antwoorden komen niet alleen bij bedrijven terecht, maar ook bij overheden en goede doelen. Als je mee doet aan onze vragenlijsten zie je die vanzelf langskomen.

 

Geld verdienen met enquêtes

Zo is meedoen aan vragenlijsten gelijk een stuk interessanter. Want jouw antwoorden zorgen er voor dat beslissers soms een andere weg kunnen inslaan, een betere beslissing nemen of een punt heroverwegen. Dat geldt ook voor gezinnen.

 

Vaak willen we iets weten over je woonsituatie. Woon je alleen, heb je een partner en heb je kinderen? Zo kunnen we er niet alleen voor zorgen dat de vragen die we stellen beter bij je passen, we kunnen zo ook directer naar je gezinsleden vragen. Soms zullen we je dan bijvoorbeeld vragen naar het speelgedrag van je kinderen. Of welke dingen je zoal door de week voor je gezin koopt.

 

Woon je alleen, dan krijg je die vragen natuurlijk niet, maar dan willen we misschien wel meer weten over jouw kijk op de samenleving.

 

Kinderen gedijen goed in een liefdevol gezin, en wij helpen graag de wereld wat mooier en beter maken. Dat doen wij via onze vragenlijsten waarmee we bedrijven, politieke organisaties en stichtingen helpen met het begrijpen van de wereld. Dat doen we ook door het steunen van goede doelen. En jij kunt steeds kiezen wie je wilt steunen. Zo zorgen we er voor dat het steeds een stukje beter gaat.

 

 

« Terug naar Blog

Registreer vandaag!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquĂȘtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.