« Terug naar Blog

Snel geld verdienen tijdens de warme hondsdagen

De Hondsdagen - snel geld verdienen

Je kunt makkelijk en snel geld verdienen tijdens de hondsdagen, door mee te doen met onze online vragenlijsten. Dat zeggen we nu wel, maar wat zijn dat eigenlijk? In elke agenda staan de ‘hondsdagen’ voorgedrukt, en ook in online planningen kom je het tegen. Maar waar hebben we het nu eigenlijk over? Het is geen feestdag die we normaal gesproken vieren en toch is het een vaste periode in het jaar.

We helpen je maar gelijk uit de brand: de hondsdagen zijn de periode die grofweg tussen 20 juli en 20 augustus valt. Er is geen speciale puppydag of hondenshow, maar naam is gerelateerd aan het sterrenbeeld Grote Hond. De ster Sirius staat in dit sterrenbeeld en komt dan gelijk met de zon op. Doordat de zon veel helderder is, is Sirius in deze periode niet te zien. Deze astronomisch goed waar te nemen periode heeft men dus een aparte naam gegeven.

Wat een hondsdagen!

In het spraakgebruik ken je de hondsdagen misschien iets beter. We gebruiken de term soms om een warme periode aan te geven. Omdat de hondsdagen in de warmste periode van het jaar vallen, zijn ze synoniem geworden met een warme dag. Zo is een hondsdag dan een ‘heel warme dag’, al is dat geen officiële omschrijving.

Tijdens de hondsdagen zijn ook veel mensen op vakantie en is het openbare leven vaak wat rustiger. Er zijn festivals, sommige bedrijven draaien met minder mensen en er zijn volle terrasjes. Tijd om vanuit huis wat bij te werken, misschien. Dan kun je snel geld verdienen en gebruiken voor uitjes, nieuwe kleding of muziek.

Wij bieden je die mogelijk van snel geld verdienen via onze online vragenlijsten. Door mee te doen verdien je iedere keer punten als je een vragenlijst hebt ingevuld. We kunnen je garanderen dat je elke keer die beloning krijgt omdat we zorgen dat de vragen ook echt bij je passen. Dan hoeven we niet te lang te wachten tot de mensen waar we op zoek zijn mee doen in onze enquêtes. Zo werkt het voor ons het handigst, en voor jou het snelst.

Snel geld verdienen

Geef je nu op en doe mee met vragen over zomer, film en fun. Als we een vraag hebben over de hondsdagen dan weet je nu in ieder geval welke periode we bedoelen. Het zijn de maanden met warmte en veel muggen. Veel mensen associëren de hondsdagen namelijk met de aanwezigheid van veel muggen en vliegen, omdat die in deze periode overal te zien zijn. Van jou willen we natuurlijk weten wat je daar aan doet. Of misschien heb je er wel helemaal geen last van. Wij horen graag van je!« Terug naar Blog

Registreer vandaag!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquĂȘtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.