« Terug naar Blog

Een geweldig feest met het Zomercarnaval in Rotterdam

Het Zomercarnaval - online geld verdienen

Met het Zomercarnaval voor de deur zal Rotterdam weer vol stromen met publiek voor het festival dat deel uitmaakt van Rotterdam Unlimited. Weer of geen weer, het zal vast een fantastisch weekend worden. Het complete festival bestaat uit talloze acts, muziekavonden en andere culturele activiteiten. De toch door de straten van de havenstad is uiteraard het meest in het oog springende onderdeel van vijf dagen aan feest.

De vraag is natuurlijk: ben jij er ook bij? Elk jaar weten honderden mensen de weg te vinden naar het Zomercarnaval, en ieder jaar ontdekken weer nieuwe mensen op deze manier de stad Rotterdam. Niet voor niets komt die stad tegenwoordig in elk lijstje van hippe wereldsteden voor. Je kunt je voorbereiden door online geld te verdienen en alvast je iTunes-tegoed op te hogen, dan kun je swingend het weekend in.

Online geld verdienen voor muziek

We vertellen je dit natuurlijk niet zomaar. Door mee te doen aan onze vragenlijsten kun je online geld verdienen en zo sparen voor meer tegoed voor Apple’s iTunes. Deze methode vinden we belangrijk omdat we ook weten hoe belangrijk muziek is in het leven. En niets is daar een betere illustratie van dan het Zomercarnaval.

Met festivals als Metropolis, North Sea Jazz en Baroeg Open Air laat Rotterdam sowieso al zien hoe belangrijk muziek is, ook volgens de gemeente in die stad. Ons kun je in ieder geval al aantreffen op menig feestje dat zo georganiseerd wordt, en wij bereiden ons dan altijd even voor met de juiste iTunes playlist.

Op die manier wordt een pre-party makkelijk en snel; slepen en klikken en je hebt zo je hele DJ-set bij elkaar voor de voorpret. Wij helpen je daar graag bij door je de mogelijkheid te bieden online geld te verdienen met onze vragenlijsten. Bovendien: we willen ook graag weten hoe het gaat met de Nederlandse festivals. En is Rotterdam echt wel zo hip? Waar luister je nu naar?

Zo help je anderen een beter beeld te vormen van jouw wereld. En je helpt jezelf door het nog makkelijker te maken voor online muziekdiensten te betalen. Natuurlijk kun je ook kiezen voor andere vouchers, zodat je nog even snel de juiste outfit bij elkaar kunt shoppen.

« Terug naar Blog

Registreer vandaag!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquĂȘtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.