« Terug naar Blog

Geld verdienen met enquêtes over jouw nieuwe culturele jaar? Dat kan.

Geld verdienen met enquêtes over jouw nieuwe culturele jaar? Dat kan.

Het is de opening van het nieuwe culturele jaar, de Uitmarkt waar veel nieuwe voorstellingen en uitjes worden gepresenteerd. Het daarmee ook voor OpinieLand een belangrijke nieuwe periode. Want natuurlijk willen we meningen horen over die nieuwe voorstellingen. Met een nieuw cultureel jaar is het dus ook tijd voor nieuwe betaalde marktonderzoeken over al die theaterstukken.

Dan kan het dus zo maar voorkomen dat we je vragen naar je laatste ervaringen. Hoe was je laatste voorstelling? Wie stond er het laatst voor jouw neus op het podium? Daarnaast willen we natuurlijk weten waar je nog heen gaat, en wat jouw opinie is over kunst en tonen in Nederland. Zo kun je dus geld verdienen met enquêtes over alle voorstellingen die jij bezoekt, of die je juist zou afraden, natuurlijk.

 

Geld verdienen met enquêtes over cultuur

Jouw mening is ook belangrijk voor ‘cultuurmakers’. Waar gaat het fout, en wat was er absoluut niet leuk. Dan gaat het natuurlijk niet alleen om of een cabaretier wel of niet grappig was, maar ook over alles daaromheen. Enquêtes gaan vaan over de omstandigheden. We vragen dan naar je reis, naar je etentje, je hele avondje uit. Zo komen we meer te weten over hoe we in Nederland nu eigenlijk ‘cultuur beleven’.

Dat is weer van groot belang voor zalen, theaters en spelers. Want alleen op basis van jouw opinie over ons culturele klimaat komen we verder. Zo ga je dus geld verdienen met enquêtes over cultuur terwijl je de hele sector een stukje verder helpt.

Misschien zorg je op die wel manier voor nieuwe restaurants of beter openbaar vervoer. Al die stukjes maken deel uit van jouw belevenis. De Uitmarkt is dus echt de aftrap van een nieuw jaar cultuur. Vanaf nu begint niet alleen een nieuwe serie voorstellingen maar ook een reeks onderzoeken, netvragenlijsten over jouw waardering. En als je het slim doet, kun je de kaartjes van de nieuwstje voorstelling weer kopen met de beloning die de enquêtes je hebben opgeleverd.

 

 

« Terug naar Blog

Registreer vandaag!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.