« Terug naar Blog

Wat is jouw mening over de methode van Dress Red Day?

Draag Rood

Met Dress Red Day wordt er, door rode kleding te dragen, internationaal aandacht gevraagd voor hartziekten bij vrouwen. Juist het voorkomen van deze problemen wordt vaak onderschat. Er wordt vaak gedacht dat hartziekten een typisch mannenprobleem zijn. Door één dag in het rood te lopen, wil de hartstichting er voor zorgen dat er wordt nagedacht over hartziekten bij vrouwen. In onderzoeken kun je daarnaast geld verdienen met enquêtes door antwoord te geven op vragen over hart- en vaatziekten.

 

Wat is jouw idee over deze methode? Krijgen we op zo’n manier de juiste aandacht voor hartziekten. De opinies over het gebruik van ludieke acties loopt vaak uiteen. Dus wordt er vaak ook onderzoek gedaan naar de effectiviteit van acties. In vragenlijsten willen we dan graag van je weten wat je van een actie hebt meegekregen.

 

Dress Red

Zowel individuen als heel bedrijven doen mee aan Dress Red Day. Daarnaast wordt er dan vaak geld opgehaald voor de hartstichting. Zo komt er in ieder geval meer geld beschikbaar voor onderzoek naar hartproblemen bij vrouwen.

 

Er zijn testen die je kunnen helpen om hartproblemen te herkennen en voorkomen. Er zijn meer onderzoeken. Maar er gebeurt nog niet genoeg. Daarom hopen de initiatiefnemers van de dag ook op jouw mening en jouw bijdrage. Ga je in het rood lopen, of haal je geld op?

 

In ieder geval moet er iets gebeuren. In Nederland hebben 670.000 vrouwen last van een hart- of vaatziekte. En die vrouwen moeten we ook kunnen helpen. Wat nu de beste manier is om aandacht te vragen voor zo’n groot probleem horen wij ook graag van je. Bij ons kun je geld verdienen met enquêtes die over al dit soort problemen gaan. We willen weten waar het over gaat. Waar je iemand in het rood tegenkwam, en of een actiedag bijdraagt aan een betere bewustwording.

 

 

 

« Terug naar Blog

Registreer vandaag!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.