« Terug naar Blog

Werken aan vrede met de VN International Jongerendag

Internationale Jongerendag - enquetes invullen voor geld

Sinds het jaar 2000 is er ieder jaar op 12 augustus de Internationale Jongerendag van de Verenigde Naties om de unieke issues van jongeren aan te kaarten. Dit jaar is het thema “Jongeren bouwen aan vrede”. Jongeren hebben een vreedzame wereld nodig om in op te kunnen groeien, en vrij te kunnen leren en werken. Ieder jaar werken de Verenigde Naties met een ander thema om de aandacht te vragen aan een ander onderwerp.

Er wordt niet alleen nagedacht over jongeren-problemen, maar ook gewerkt met jongeren om te zien wat ze bezighoudt en interesseert. Daarnaast is het belangrijk dat jongeren zelf meewerken aan hun eigen toekomst. Zij zullen tenslotte het stokje van de vorige generatie over moeten nemen. Over de geheel wereld zijn er verschillende conferenties en activiteiten voor, door en met jongeren. Zo bekijken we wat belangrijk is en hoe we aan oplossingen werken. De mening van jongeren is belangrijker dan ooit.

De mening van jongeren in enquêtes

Op verschillende manieren wordt er gekeken naar wat jongeren vinden. Dat kan in de conferenties met Internationale Jongerendag, maar ook op andere manieren. Het is immers belangrijk dat we steeds blijven bekijken waar de problemen liggen. En wat de oplossingen zijn. Daarom doen over heel wereld ook jongeren mee aan onderzoeken.

Het is zo belangrijk dat we werken aan nieuwe oplossingen, daar zijn ook de verse inzichten van jongeren bij nodig. Dat leidt er toe dat er op alle mogelijke manieren wordt samengewerkt. In conferenties, overlegorganen en met vragenlijsten. Zo kan het gebeuren dat jongeren hier enquêtes invullen voor geld en in een ander land weer op een andere manier van zich laten horen. Zo wordt er overal op de wereld gewerkt aan het vinden van oplossingen.

Enquêtes invullen over de mening van jongeren voor geld

Jongeren laten overal graag van zich horen. Maar het is ook belangrijk dat we die meningen opschrijven. Alleen dan kunnen we echt samenwerken. Daarom worden er ook talloze onderzoeken ingericht waarmee kinderen, jongeren en ouderen laten weten wat er speelt.

Wat is jouw opinie? Laat het dan horen in een praatgroep, overleg of op welke manier dan ook. Veel mensen kiezen voor enquêtes invullen voor geld, zodat ze hun meningen kunnen laten horen en ook nog eens voor hun tijd betaald krijgen. Of je er nu voor kiest om thuis achter je computer zo te werken of de straat op te gaan, het kan allemaal bijdragen aan nieuwe oplossingen.

« Terug naar Blog

Registreer vandaag!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquĂȘtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.