« Terug naar Blog

Hoe kun je makkelijk en snel enquêtes invullen voor geld?

Opinieland hoe werkt het ook alweer - enquetes invullen voor geld

Enquêtes invullen voor geld is makkelijker en sneller te doen dan ooit, maar we kunnen ons voorstellen dat je toch nog vragen hebt. Hoe schrijf je je in, en hoe krijg je je beloning? En waarom willen we je eigenlijk belonen voor de vragen die je invult? We leggen je natuurlijk graag uit wat er gebeurt als je je bij ons inschrijft.

Via onze inschrijfpagina kun je je registreren en dan sturen wij je direct een email om je te verwelkomen. Nadat je de bevestiging van je inschrijven hebt gekregen krijg je van ons nog een paar vragen voorgelegd. Zo komen we meer te weten over jouw situatie. Dat is ook de manier waarop we er voor kunnen zorgen dat je makkelijk kunt verdienen door het invullen van vragenlijsten.

Enquêtes invullen voor geld

Het werkt uiteindelijk heel simpel: hoe beter we weten waar jij van houdt, of je een rijbewijs hebt, kinderen of juist niet… hoe beter we er voor kunnen zorgen dat onze vragen later bij jou aansluiten. Na de eerste achtergrondvragen kun je dan ook uitnodigingen voor vragenlijsten in je mail verwachten. Als je op zo’n uitnodiging klikt kun je meestal direct meedoen en jouw mening geven over diensten en producten. Zo help je zaken verbeteren, soms al voor ze echt in de winkel liggen.

Het kan soms ook voorkomen dat we je nog een paar introductievragen stellen. Dat doen we er voor om te zorgen dat we je geen vragen gaan stellen die je niet kunt beantwoorden. We willen ook graag jouw privacy garanderen en zullen dus ook niet zomaar al je gegevens aan andere bedrijven doorsturen. Dan kan het dus ook voorkomen dat een van onze partners je nog een keer naar jouw persoonlijke gegevens vraagt. Zo zorg je er dus voor dat je zelf in de hand hebt wie iets van jou weet.

Je beloning

Steeds wanneer je een vragenlijst hebt afgerond krijg je van ons een beloning. De punten die je zo spaart kun je inruilen voor tegoed op je rekening bij PayPal, maar er zijn ook andere opties. In onze webshop voor leden kun je kiezen voor vouchers van verschillende bekende internetwinkels. Daarnaast heb je de mogelijkheid om je punten in te wisselen voor tegoed bij bijvoorbeeld iTunes of Spotify.

Kortom: je hoeft alleen maar te beginnen via onze inschrijfpagina en we benaderen je zelf wanneer je de mogelijkheid hebt om meer te verdienen. We merken dat het geven van een mening voor veel mensen het belangrijkste is. Daarom geven we je graag een beloning en wachten wij op jouw opinie.

« Terug naar Blog

Registreer vandaag!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.