« Terug naar Blog

Enquêtes invullen voor geld en zo ’s zomers bijverdienen

Zomerweetjes - enquêtes invullen voor geld

Onbezorgd de zomer in en makkelijk enquêtes invullen voor geld is elk jaar makkelijker met onze onderzoekscommunity. Zo kun je jouw mening geven en direct geld verdienen. Je deelt jouw gedachten over producten en diensten direct met de mensen die het verschil maken. In tegenstelling tot andere manieren waarop je je verhaal kwijt kunt, zorg je er via OpinieLand dus voor dat er echt veranderingen komen.

Het is even makkelijk als het lijkt: als je je inschrijft kun je direct beginnen. Dan krijg je eerste enkele vragen over je persoonlijke situatie zodat we je de vragen kunnen blijven sturen die bij jou passen. Daarna kun je sparen bij elke vragenlijst die we je toesturen. En omdat de vragen ook echt bij jou aansluiten kun je makkelijk mee blijven doen.

Enquêtes invullen voor geld en weetjes delen

Via OpinieLand deel je je mening over alles uit het dagelijks leven. Daarnaast komt je door onze vragenlijsten ook nog eens vaak heel wat te weten. Zo zie je soms als eerste een preview van een nieuwe film of krijg je de gelegenheid een product te proberen dat nog niet eens in de winkel ligt. Op die manier houden wij je op de hoogte van vernieuwingen en kun jij producten veranderen nog voor ze echt beschikbaar zijn.

Dat is niet de enige manier waarop je soms wat nieuws tegenkomt. Doordat we je steeds op de hoogte houden van vernieuwingen kom je allerlei weetjes tegen. We delen ook graag interessante feitjes en dingen die het leven makkelijker of leuker maken.

Nu de zomer er aan komt kijken we bijvoorbeeld naar alles wat je in de zomer tegen kunt komen. Wist je bijvoorbeeld dat nu in de zomer de Eiffeltoren meer dan 15 centimeter hoger is dan in de winter? Misschien heb je op school wel eens gehoord dat dingen uitzetten als ze warm worden. Dat gebeurt ook bij de beroemde toren in Parijs. Het stalen gevaarte is zo groot dat het verschil dus zelfs meer dan vijftien centimeter is.

Barcelona

Als je deze zomer in Barcelona op het strand ligt, bedenk je dan dat je dat strand ook te danken hebt aan een door mensen gemaakte vernieuwing. Vroeger was er namelijk niet echt een mooi strand. De kustlijn stond vol industrie en andere gebouwen. Voor de Olympische Spelen in 1992 is een heel stuk gebied vrij gemaakt voor een strand en een jachthaven. Mede daardoor is de stad zo populair geworden en gebleven.

Bij de eerste hete dagen van het jaar komt het ‘nationaal hitteplan’ ter sprake. Wat moet je nu wel en niet doen? Maar het hitteplan dat we nu kennen is pas geïntroduceerd in 2007. In voorgaande jaren hadden zorginstellingen aan de bel getrokken. Zeker nu er in ons land steeds meer ouderen zijn had de zorg behoefte aan een set richtlijnen die snel met inwoners van Nederland gedeeld konden worden. Daardoor werd er in 2006 actie ondernomen en in 2007 een nationaal actieplan gelanceerd. Het hitteplan bleek zo’n succes dat er in de jaren daarna ook veel parodieën ontstonden.

« Terug naar Blog

Registreer vandaag!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.