« Terug naar Blog

Social media betekent ook steeds vaker online geld verdienen

Social Media Dag - online geld verdienen

Op social mediadag bekijken we de manieren waarop de wereldwijde netwerken hebben bijgedragen aan online geld verdienen en ons dagelijks leven. Sinds ‘msn’ en Hyves zijn we een heel stuk verder en maakt social media voor veel mensen een belangrijk deel van het leven uit. Voor velen is digitale communicatie inmiddels sowieso een van de belangrijkste manieren van contacten onderhouden geworden.

En met het volwassen worden van een nieuwe techniek, komt ook het geld verdienen naar boven. Er zijn steeds meer manieren van online geld verdienen, ook met sociale media of andere online communicatie.

Online geld verdienen met Facebook?

Op social mediadag, of ‘social media day’ kijken vele mensen natuurlijk automatisch naar Facebook. Maar hoe kun je daar nu zelf geld mee verdienen? Dan moet je denken aan de manier waarop we al tijden bloggen, of in de laatste jaren aan het vloggen zijn geslagen. ‘Influencers’ die deze manieren goed onder de knie hebben worden betaald voor de blogs, vlogs en andere ‘social’ publicaties die zij op hun naam hebben staan. En Facebook is de uitgelezen manier om deze teksten en filmpjes te verspreiden.

Verder kun je natuurlijk denken aan media als Instagram of zelfs Pinterest en Snapchat. Via al deze kanalen kun je de aandacht trekken en word je soms betaald voor de dingen die je wilt delen met de wereld. Influencers op ‘social media’ werken met name op het gebied van food, beauty en lifestyle, maar je kunt natuurlijk altijd een andere manier kiezen die misschien beter bij jou ligt.

Via sociale media zien we ook steeds vaker manieren om met online onderzoek mee te doen. Op die manier kunnen mensen namelijk onderweg of vanuit huis mee doen met het invullen van enquêtes. Dat wordt steeds makkelijker omdat we je ook de mogelijkheid bieden om met een speciale mobiele app mee te doen. Zo kun je online geld verdienen vanuit de trein, als je ergens moet wachten of natuurlijk thuis op de bank.

Social Media Day

Met een speciale dag wordt er sinds kort stilgestaan bij de enorme impact van ‘social’ op ons leven. Geld verdienen, daten, communiceren, we doen het steeds meer online. Daarom horen we ook graag van jou hoe het je leven heeft veranderd. Welke impact hebben sociale media op jouw leven gehad?

« Terug naar Blog

Registreer vandaag!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquĂȘtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.