« Terug naar Blog

Geld verdienen met enquêtes tijdens een pinksterweekend

Pinksterweekend - geld verdienen met enquêtes

Wat is er fijner dan een echt zonnig Pinksteren vieren en tegelijk geld verdienen met enquêtes? Dit weekend is een van de traditionele gezellige vrije weekenden in Nederland, voor de zomer echt begint. En het is een van die weekenden waarin je wel wat tijd over hebt. We merken dat veel mensen die tijd gebruiken om een kijkje te nemen bij manieren om geld bij te verdienen.

Een van de makkelijkste manieren om dat te dien is het online invullen van vragenlijsten. Die manier van onderzoek doen is populair en werkt ook op je mobiel. Doordat we steeds beter letten op de werking van mobiele enquête, en nu zelfs een app hebben, kun je overal en altijd meedoen. Dus ook op een terrasje of een vrij uurtje tijdens een geweldig pinksterweekend.

Een mooie pinksterdag

Het liedje ‘op een mooie pinksterdag’ is een van de bekendste lenteliedjes van ons land. Het nummer, geschreven door Annie MG. Schmidt, ademt onbezorgdheid en de waarde van een weekend mooi lenteweer. De religieuze betekenis van Pinksteren heeft misschien ook wel iets van zo’n vorm van verlichting.

Voor Christenen is Pinksteren de dag dat de ‘heilige geest’ eerste volgelingen van Jezus verder leidt. Zij spreken ook wel letterlijk van een ‘opwekking’ en Pinksteren was vroeger een van de belangrijkste feesten, omdat het geloof toen pas echt begon. Voor religieuze Christenen is het dus niet zomaar een mooi weekend, maar echt het begin van hun religie. Op dat moment bekeerden de apostelen de eerste nieuwe gelovigen en ontstond er het begin van een kerk.

Op zowel religieuze als sociale manier staat Pinksteren dus bekend als een periode van vernieuwing. Een periode om later nog eens aan terug te denken ook.

Geld verdienen met enquêtes

Religieuze feestdagen gaan doorgaans niet in de eerste plaats om geld verdienen. Maar in de huidige tijd merken we wel dat perioden van bezinning eerder perioden van ontspanning worden. Vaak zijn dat ook rustige weekenden waarin we zoeken naar manieren om een uurtje tussendoor op te vullen. En waarom ook niet? Meedoen met online onderzoek gebeurt steeds meer en is makkelijk en snel geregeld.

Zo spaar je ook voor cadeau’s of handige hebbedingetjes voor de aankomende vakantieperiode.

« Terug naar Blog

Registreer vandaag!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.