« Terug naar Blog

Extra geld verdienen voor een cadeau met Moederdag

Moederdag cadeaus - extra geld verdienen

Moederdag staat weer voor de deur, om niet weer met alleen een bosje bloemen aan te komen is het leuk wat extra geld te verdienen voor cadeaus. Dat kan op veel verschillende manieren, maar een van de makkelijkste is gewoon vanuit huis. Via onze vragenlijsten spaar je direct voor beloning, waar veel keuze is uit Moederdagcadeaus. Met de vouchers die je bij ons kunt verdienen is er altijd wel iets dat bij je past.
We begrijpen dat je er voor Moederdag misschien nog niet helemaal uit bent. Maar we leggen je graag uit wat de voordelen zijn van op deze manier wat extra geld verdienen. Niet alleen krijg je via de vouchers toegang tot de meest gewilde cadeaus, je kunt ook kiezen voor Spotify of iTunes tegoed. Het allerbelangrijkste is dat je de kans krijgt om je mening te uiten.

Geld verdienen door jouw mening te delen

De nummer één reden waarom mensen zich aanmelden bij ons panel is om hun mening te delen. Ze zijn op zoek naar een site om hun mening te uiten over dingen waar ze elke dag mee te maken hebben. En dat kan via OpinieLand. We vragen je elke week naar producten, diensten of soms gewoon jouw ideeën over ons land. Zo komen wij meer te weten over wat er speelt, en kun jij bepalen wat er moet veranderen.
Ondertussen staat daar altijd een beloning tegenover. Want bij ons betekent geld verdienen ook echt betaald krijgen voor de moeite die je doet. Bij elke vragenlijst die je invult krijg je een beloning. Dat tegoed kun je omruilen of laten uitbetalen met PayPal. Zo ben je er altijd zeker van dat er een beloning bij zit, waar jij wat aan hebt.

Redenen om jouw mening te delen

Mensen geven ons verschillende redenen waarom ze op zoek zijn naar een manier om hun mening te geven. Veel vinden het belangrijk dat ook bedrijven horen waar hun klanten mee te maken hebben. Wanneer je iets in de winkel koopt is het niet altijd gemakkelijk om een bedrijf aan te spreken op dat product. Veel Nederlanders voelen zich daarom niet gehoord. Terwijl bedrijven juist zitten te springen om feedback.
Via onze vragenlijsten geven we je die mogelijkheid. Een handige manier om jouw opinie door te laten klinken, terwijl het ook direct terecht komt bij diegene die er iets mee kan. Zo zorgen we er samen voor dat er steeds iets verandert. Net iets beter wordt. En zo zorgen we er ook voor dat veranderingen gebaseerd zijn op wat jij wilt.

« Terug naar Blog

Registreer vandaag!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquĂȘtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.