« Terug naar Blog

Ook met slecht weer buiten geld verdienen met Koningsdag

Het weer met Koningsdag - geld verdienen

Laat geld verdienen maar aan de Nederlandse kinderen over, ook met minder goed weer zitten die met Koningsdag massaal buiten op straat. Een extra zakcentje is nooit weg, en dus zijn vrijmarkten altijd overval. Niet alleen met kinderen natuurlijk, op Koningsnacht staan ouders, studenten en anderen ook met alle spullen buiten voor de deur. Of gewoon, op het marktplein. Een drankje drinken en geld verdienen gaan deze dag altijd even hand in hand.

Het veranderen van Koninginnedag naar Koningsdag is zo uiteindelijk heel goed gegaan. De koning bezoekt nog maar één stad, maar verder lijkt heel veel hetzelfde gebleven. In alle dorpen en steden van Nederland zijn er, ook met minder goed weer, nog steeds vrijmarkten.

Geld verdienen op een kleedje

Voor Tilburg waren de weersverwachtingen niet eenduidig. Veel regen, of toch zon? Uiteindelijk valt het altijd allemaal mee, en blijft het toch vaak gewoon heel Nederlands weer. Het is nog geen zomer, maar een zonnetje kan er altijd wel even vanaf.

Dat is goed nieuws voor diegenen die buiten op een kleedje zitten om geld te verdienen. We zitten er toch wel, maar het is wel fijn als je een beetje droog kunt zitten. En weer of geen weer, het blijft altijd de vraag of je een beetje spullen verkoopt. Dat maakt dus ook niet per se uit.

Wat is er nieuw?

Het enige echt nieuwe aan Koningsdag is dat er de afgelopen jaren de Koningsspelen bij zijn gekomen. In de week voor de grote dag wordt er door kinderen op alle scholen in Nederland nu flink gesport. Daarbij wordt er samengewerkt met verschillende verenigingen in ons land.

Met Koningsdag slenteren we door de stad, verdienen onze kinderen wat geld bij, maar we hebben er dus een traditie bij gekregen. In de week voor het feest losbarst is er nu een heuse sportweek ontstaan, waar de meeste kinderen in Nederland aan mee doen. En ook daar geldt: weer of geen weer, het gaat altijd door, natuurlijk.

« Terug naar Blog

Registreer vandaag!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquĂȘtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.