« Terug naar Blog

Enquêtes invullen voor geld en direct vertellen wat je vindt van het Nederlands voetbal

Nederlands voetbal - enquetes invullen voor geld

Het gaat goed met het Nederlands voetbal, zou je kunnen zeggen. Maar je zou evengoed kunnen beweren dat er veel werk aan de winkel is. Kom enquêtes invullen voor geld en vertel ons wat jij te zeggen hebt over onze nationale sport. Want Ajax staat in een Europese finale, maar het is maar de vraag of het Nederlands elftal nog ver gaat komen. Deze maand werd Dick Advocaat voor de derde keer in zijn imposante loopbaan aangesteld als Nederlands bondscoach. Dat is wellicht een felicitatie waard, maar de omstandigheden vragen om enige terughoudendheid. Advocaat is ingeroepen als laatste redmiddel voor het Nederlands elftal. Hij moet ‘onze jongens’ als nog naar het aankomende WK loodsen. En dat lijkt op dit moment een zeer moeilijke opgave.

Het gaat goed met het voetbal

Gaat het dan zo slecht met het Nederlands voetbal? “Nee”, zeggen veel mensen. Met de wederopstanding van Feyenoord, dit jaar landskampioen, was de competitie weer ouderwets spannend. En een gezonde nationale voetbalcompetitie heeft aartsrivalen nodig die aan elkaar gewaagd zijn. Dat lijkt dus juist een positief teken voor het voetbal in ons land. En met een sterke competitie, komt de rest ook wel? Ajax speelt niet voor niets de finale in de Europa League tegen Manchester United. Zal de zoon van Patrick Kluivert zijn team ook naar een internationale overwinning gaan loodsen? Wat je indruk ook is, het is een positief teken voor het voetbal dat ‘we’ zo ver kunnen komen. Met zoveel mensen die hun mening geven, horen we van velen ook dat ze graag enquêtes invullen voor geld. Op die manier kunnen ze dan mooi iets bijverdienen terwijl ze hun mening geven over hun favoriete sport. Want ook over sport, of dat nu voetbal, zwemmen, schaatsen of hockey is, doen we veel onderzoeken.

Enquêtes invullen voor geld

Door voor een beloning vragenlijsten in te vullen wordt jouw mening gehoord én krijg je daar nog wat voor terug ook. Gaat het komend jaar ook net zo goed met Feyenoord als dit jaar? Is Ajax geholpen met een sterkere tegenstander? En wat doet PSV? Dat zijn inschattingen die we natuurlijk ook graag van je horen. Boven alles horen we graag jouw mening. Want je opinie over wat werkt, wat er moet gebeuren in onze sportteams, is belangrijk. Hoe zit het met fair play? En is het nog wel leuk op de Nederlandse velden en tribunes? Naast jouw voorspellingen voor het komende seizoen willen we immers ook weten hoe je je voelt. Alleen dan kunnen we samen de sport verbeteren.

« Terug naar Blog

Registreer vandaag!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.