« Terug naar Blog

Met de spaarrente op nul, nu beginnen met betaalde enquêtes

Spaarrente naar nul - betaalde enquetes

Steeds meer banken overwegen de rente helemaal terug te draaien, zo verdien je op dit moment meer geld met betaalde enquêtes. Uit verschillende onderzoeken blijkt zelfs dat banken de rente helemaal naar nul terug willen gaan draaien. Dat betekent dus dat je geen geld meer verdient door je geld op de bank te zetten.

Volgens recente schattingen zullen op termijn alleen de kleinere banken rente op je geld geven. De grotere banken zijn er dan helemaal vanaf gestapt. In het buitenland zijn in sommige landen zelfs al banken waar je geld moet betálen om het op je spaarrekening te laten staan. Steeds meer mensen gaan dan ook op zoek naar extra manieren om wat extra geld te blijven verdienen.

Betaalde enquêtes als bijverdienste

Er zijn verschillende manieren om thuis te blijven verdienen terwijl je spaart. Zo kiest een deel van de spaarders voor het omzetten van spaargeld in een investering. Door dividenduitkeringen of andere terugbetalingen kan geld zo toch nog geld op blijven leveren. Maar zoals altijd zijn investeringen niet zonder risico’s.

Flink wat mensen gaan ook op zoek naar manieren om thuis wat extra’s te verdienen. Dat kan bijvoorbeeld via online vragenlijsten. We zien dat betaalde enquêtes een betrouwbare manier zijn om thuis te werken en bij te verdienen. Doordat je altijd voor vouchers en andere tegoeden spaart bij het meedoen bouw je al snel een mooi bedrag op. Die bedragen zijn al zeker hoger dan spaartegoeden. Daarnaast maak je ook nog eens kans op extra geldbedragen, waardoor je inzet extra beloond wordt.

Waar je ook voor kiest, je zult er rekening mee moeten houden dat je geld op de bank je in ieder geval niets extra’s meer oplevert. Volgens de onderzoekers zal het in Nederland nog niet zo hard gaan dat er negatieve rentes opduiken, maar de nul lijkt wel in zicht. Het lijkt duidelijk dat meer banken dit jaar voor een nulrente zullen gaan kiezen. Dan is het aantrekkelijk nog eens naar extra opties te gaan kijken.

« Terug naar Blog

Registreer vandaag!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.