« Terug naar Blog

Veilig meedoen aan online onderzoek met sterke wachtwoorden

Betere wachtwoorden op je profiel

We willen voor onze online onderzoeken natuurlijk graag dat je je profiel up-to-date houdt, en we gaan daar zorgvuldig mee om. We vragen je ook een goed wachtwoord te kiezen, zodat jouw gegevens ook echt veilig blijven. Om er voor te zorgen dat je makkelijk en veilig geld kunt blijven verdienen met onze online vragenlijsten, geven we je graag wat tips.

Het moeilijkste bij een ‘sterk wachtwoord’ is het onthouden. We vragen je bij het aanmelden tenminste één hoofdletter en een cijfer te gebruiken. Dan is het natuurlijk het beste iets te kiezen dat je wel kunt blijven onthouden. Gelukkig bestaat daar een simpel trucje voor. Door een wachtwoord te kiezen dat uit zeker vier willekeurige woorden bestaat heb je al snel iets dat te onthouden én moeilijk te kraken is.

Denk bijvoorbeeld aan wachtwoorden als groenechocoladebeverkeuken. Omdat zo’n nieuw woord heel vreemd is kun je het makkelijk onthouden. (Het werkt echt!) En door dan enkele tekens te vervangen voor een hoofdletter en een cijfer heb je iets dat bijna onkraakbaar is. Je moet daarvoor wel echt willekeurige woorden gebruiken, want een logische zin is al makkelijk te raden!

Zo is je wachtwoord leuk én veilig!

Je profiel en online onderzoek

Om je de beste onderzoeken te kunnen sturen is het belangrijk dat je profiel bijgewerkt blijft. We zullen die gegevens nooit aan iemand anders doorgeven zonder jouw toestemming. En met een goed wachtwoord blijf je zo dus verzekerd van je privacy.

Als we wat meer informatie over je hebben kunnen we vragenlijsten beter gericht naar je toe sturen. En zo heb je dus meer kans om ze ook echt geheel in te kunnen vullen en te blijven verdienen met onze online vragenlijsten.

Je wachtwoord kun je na inloggen vernieuwen in je profiel bij OpinieLand. Klik bovenaan na het inloggen op “Account” en dan “Profiel”. Klik daarna op “verander je wachtwoord” en je kunt je wachtwoord aanpassen. We vragen je daar om je oude wachtwoord, je nieuwe wachtwoord en een bevestiging van dat nieuwe wachtwoord. Zo beveilig je je profiel beter. In je account kun je direct ook kijken of we nog benieuwd zijn naar andere gegevens over jou en je kunt je tegoed inzien.

« Terug naar Blog

Registreer vandaag!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.