« Terug naar Blog

Wat vind je van betaald marktonderzoek?

Vragen in onderzoeken

Bij betaald marktonderzoek proberen onderzoekers het vaak zo makkelijk mogelijk te maken, maar gaat dat altijd goed? Juist om dit soort vragen te beantwoorden doen we zelf soms ook mee. Want: onderzoekers kunnen soms hele slimme dingen bedenken, als het op je scherm staat komt het er soms toch net iets anders uit.

Zo kan het voorkomen dat we zelf een vraag terugzien en hem direct anders willen maken. Want wat is nu precies het verschil tussen “recent” en “regelmatig”? Deze woorden lijken op het eerste gezicht verschillend genoeg, maar als je het gaat invullen realiseer je je dat de antwoorden dicht bij elkaar kunnen liggen. Bovendien: voor de één is “regelmatig” elke dag, voor de andere is dat een keer per maand.

Opinies over betaald marktonderzoek

Om dit soort onregelmatigheden op te sporen vragen we ook vaak jouw feedback over onderzoek. Want het kan altijd beter, zo begrijpen we ook. En we kunnen niet altijd voorkomen dat we je wéér naar je leeftijd moeten vragen, maar het kan soms wel makkelijker. Omdat we je privacy belangrijk vinden zorgen we er voor dat we niet al je gegevens aan een ander bedrijf doorgeven. Dus die zullen je dan soms iets dubbel vragen. Maar is het áltijd nodig? Daar moeten we goed op blijven letten.

Door regelmatig feedback door te nemen blijven we op de hoogte van wat er speelt. En door zelf ook mee te doen aan een vragenlijst zien we wat er mis kan gaan. Steeds betere computers en browsers geven steeds meer mogelijkheden. Maar een simpele vraag beantwoorden kun je ook te moeilijk maken. Dan is het belangrijk dat we zelf ook die ervaringen meekrijgen.

Thuis meedoen met producten verbeteren

Productverbetering begint bij jouw thuis. Dat blijft de basis. En we blijven ook doorwerken om ook die ene rare vraag toch volgende keer beter te stellen. Wat altijd blijft is dat we jouw medewerking enorm waarderen. Daarom krijg je voor elke volledig ingevulde enquête ook altijd een beloning.

Jij maakt diensten, websites en producten beter. Dankjewel!

« Terug naar Blog

Registreer vandaag!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.