« Terug naar Blog

Betaalde vragenlijsten over ons huishouden en het klimaat

Warme Truiendag

Heb je afgelopen week bij het maken van onze betaalde vragenlijsten een lekkere warme trui of sweater gedragen? Deze week is de verjaardag van het Kyoto-akkoord, de dag waarom de klimaatafspraken gemaakt zijn. Op of rond die 16e februari is het Warme Truiendag, maar dit jaar viel deze speciale dag al op 10 februari. Door de verwarming een paar graden lager te zetten en een trui te dragen zien we dat we minder energie hoeven te gebruiken als we ons goed kleden.

Op die manier maak je in je eigen huishouden al een verschil. Door een warme sweater te dragen zorg je er voor dat de kachel meerdere graden naar beneden bijgesteld kan worden. Bovendien is het ook nog eens een leuke dag, waarop ieder jaar meer activiteiten te doen zijn.

Meedoen met een warme trui

Steeds meer bedrijven doen mee met de Warme Truiendag. Bovendien zijn leuke gebreide truien steeds populairder, dus er zijn verschillende wedstrijden. Soms alleen om de eer, soms zijn er ook mooie prijzen te winnen. En soms wordt er ook betaald.

Zo was er bijvoorbeeld een truien-ontwerpwedstrijd, waar een geldbedrag mee te winnen was. Op die manier komt er steeds meer aandacht voor Warme Truiendag, en daarmee voor het Kyoto-akkoord. Dit verdrag trad in werking toen de parlementen van 55 landen, die samen 55 procent van de uitstoot van broeikasgassen veroorzaken, het hadden bekrachtigd.

Met de speciale truiendag kijken we naar hoe iedereen een bijdrage kan leveren aan het terugdringen van het energiegebruik. Zo blijkt dat je ook met een trui het in de winter gewoon warm kunt hebben in huis.

Jouw opinie in onze betaalde vragenlijsten

Natuurlijk zijn we ook benieuwd naar de manier waarop je nog meer zorgt dat je thuis niet teveel uitgeeft. Of let je er juist helemaal niet op? Met dat soort vragen kijken we naar de sociale issues in onze vragenlijsten. En je kunt er direct geld mee verdienen, omdat je voor elke volledig ingevulde vragenlijst betaald krijgt. Zo zit je er straks zeker warm bij.

« Terug naar Blog

Registreer vandaag!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquĂȘtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.