« Terug naar Blog

Nieuwe muziek ontdek je via betaalde enquêtes en Eurosonic

Hoe ontdek je nieuwe muziek?

Veel nieuwe muziek ontdek je via vrienden, zo kom je via mensen waar je vaak mee om gaat te weten wat wel eens dé grote hits kunnen worden. Die grote hits komen ieder jaar ook vaak al aan bod via Eurosonic-Noorderslag. Het ‘eerste muziekfestival van het jaar’ vindt ieder jaar in Groningen plaats in januari.

Op het festival komen veel nieuwsgierige muziekliefhebbers, want het is hét grote evenement waar de talenten van dit jaar hun kunsten vertonen, en de hits van vorig jaar nog een keer worden gehuldigd. Omdat veel nieuwe albums, nummers en andere muziekinitiatieven bij dit duo-festival worden gepresenteerd zul je er ook veel mensen uit de muziekindustrie vinden.

Het ontdekken van nieuwe muziek

Ook managers zullen eerst muziek moeten ontdekken. En hebben ze eenmaal de grote nieuwe belofte ontdekt, dan kan het zo maar eens zijn dat die in januari in Groningen een optreden hebben. Deze dagen vind je in onze Noordelijke provincie dan ook een keur aan DJ’s, managers, promoters en vertegenwoordigers van platenlabels. Het is daarmee het grote feest om nieuwe muziek te laten zien, en te ontdekken.

Voor ons als luisteraar is het vaak een voorproefje van het nieuwe muziekjaar, maar toch zijn we soms nog eerder. Ook via online enquêtes kom je vaak in aanraking met nieuwe muziek en andere media. Zo zie je soms nieuwe trailers al lang voordat de film uit gaat komen. Ook mediabedrijven maken gebruik van onze betaalde enquêtes om te zien waar jouw voorkeur ligt.

Zo bepaal je via onze betaalde vragenlijsten dus hoe een nieuwe trailer er uit gaat zien, of welke soundtrack het beste past bij die belangrijke opener. Met het geld dat je op deze manier verdiend kun je ook nog eens de hele dag naar muziek luisteren via iTunes of Spotify. Want je kunt er voor kiezen om via onze enquêtes tegoed aan te schaffen voor deze muziek diensten: muziek ontdekken, verdienen en aanschaffen komt zo soms ineens allemaal bij elkaar.

« Terug naar Blog

Registreer vandaag!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.