« Terug naar Blog

Ook de nieuwjaarsduik verandert steeds een beetje door onderzoek

Zo krijg je betaald voor onderzoek naar tradities

De nieuwjaarsduik lijkt inmiddels, compleet met oranje kostuums, een vaste traditie geworden, maar ook daar is nog een hoop te veranderen. Dat lazen we vorig jaar, toen bekend werd dat er gekeken werd naar manieren om er voor te zorgen dat deze traditie nog jaren kan blijven voortbestaan. Om die veranderingen in kaart te brengen wordt de mening van deelnemers gepeild en wordt er op andere manieren gekeken hoe de stemming is. Met dit soort onderzoeken blijven we de ontwikkelingen steeds een stapje voor.

Verschillende organisaties gebruiken onderzoek om op de hoogte te blijven, maar ook om de mening van deelnemers, leden of cliënten te peilen. Ze gebruiken daarvoor dezelfde soort betaalde onderzoeken als die waarbij je bij OpinieLand kunt meedoen. Het spreekt voor zich, dat het helpt als je zelf een frisse duik hebt genomen, als je daar aan mee wilt doen.

Een heel frisse duik

Betaald onderzoek hoefde er dan weer niet aan te pas te komen om te zien dat die duik dit jaar heel erg fris was. Het zeewater was rond de 7 graden, en door de wind voelde het voor de badgasten alsof het begon te vriezen. Door de goede begeleiding, ook daar zijn onderzoeken voor, raakte er gelukkig niemand onderkoeld. Een geslaagde eerste dag van 2017, dus.

Betaald worden voor onderzoek naar tradities?

Het is je inmiddels wel duidelijk dat onderzoeken op allerlei terreinen plaats vinden. En dat zelfs tradities kunnen veranderen. De nieuwjaarsduik heeft zo’n grote organisatie, op verschillende plaatsen in ons land, dat het al lang geen uitje van een paar durfals meer is. Daar komt dus een organisatie bij om de hoek kijken, en die wil graag weten hoe het dit jaar gegaan is. En hoe het volgend jaar zou moeten. Al die feesten brengen dus nieuw onderzoek met zich mee.

Talloze organisaties kiezen er voor om jouw mening te vragen via onze panels. Alleen op die manier kun je direct bijdragen aan veranderingen, simpelweg door je mening te geven. Zo kun je dus inderdaad betaald worden voor onderzoek naar tradities, omdat we graag zorgen dat iedereen met de beste ervaring aan een nieuw jaar begint.

« Terug naar Blog

Registreer vandaag!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquĂȘtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.