« Terug naar Blog

Een fris begin met nieuwe online enquêtes in de lente

Lente

De lente begint op 21 maart, dat betekent dat we de winter nu officieel achter ons hebben gelaten en fris richting de zomer gaan. Ook zorgen we dat je weer nieuwe online enquêtes tegemoet kunt zien. We komen elke week met nieuwe vragenlijsten waar je aan mee kunt doen, en in de lente gaan we daar gewoon mee door.

Met de komst van zon, zee en strand kan het zijn dat we je meer naar je vakantiebelevingen gaan vragen. En natuurlijk zien we in onze dagboekstudies graag terug wat je allemaal buiten hebt gedaan. Wat dat voor soort onderzoek is? Dat hebben we voor je opgeschreven in deze korte uitleg over dagboek-onderzoek.

Heb jij al genoten van het eerste lenteweer?

De lente als nieuw begin

Doordat de natuur weer tot leven lijkt te komen wordt de lente vaak gezien als de echte nieuwe start van het jaar. Er lopen lammetjes in de wei, er bloeien meer bloemen en de bomen lopen uit. Niet voor niets zoeken we met het paasfeest naar eieren: de lente is het symbool van nieuw leven.

Dat betekent ook dat bedrijven en andere organisaties weer extra dingen gaan ondernemen. Iedereen wil weer naar buiten, en dat merk je. Terrasjes zitten voller, en inderdaad: ook marktonderzoekers komen vaker buiten.

Met de lentezon komt dus ook nieuw onderzoek. Gelukkig kun je via ons panel makkelijk en overal meedoen en doorsparen voor mooie beloningen. Via al onze online enquêtes verdien je makkelijk en snel. En omdat iedereen in de lente vaker buiten komt hebben we daar ook rekening mee gehouden. Vragenlijsten zijn namelijk steeds geschikter voor jouw mobiel.

Overal meedoen met online enquêtes

Makkelijk onderweg geld verdienen? Dat is soms wel fijn als je moet wachten, of op weg bent naar een ’s zomers uitje. Dat maken we gemakkelijker met mobiele onderzoeken. En we maken het je nóg gemakkelijker met onze app QuickThoughts.

Dit programmaatje is ook gemaakt door ons. Het geeft je dus dezelfde kwaliteit als OpinieLand. De app zorgt er voor dat je alleen maar mobiele onderzoeken krijgt. Je mening is belangrijk, bedrijven en andere organisaties vertrouwen op vragenlijsten om te zien wat er allemaal beter zou moeten. En daar kun je nu ook makkelijk mobiel bij helpen.

« Terug naar Blog

Registreer vandaag!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.