« Terug naar Blog

Help jezelf én anderen gelukkig worden met betaalde enquêtes

Geluksdag

Met betaalde enquêtes kun je geld verdienen en zo af en toe leuk wat extra producten voor jezelf aanschaffen. Maar met gelukkiger worden door onze vragenlijsten bedoelen we wat anders. Door ons steeds op de hoogte te houden van waar je mee bezig bent, en je mening met ons te delen komen we ook wat te weten over geluk.

Geluk hangt namelijk niet alleen samen met hoeveel producten je hebt, maar ook met seizoenen, je toekomstvooruitzichten en de keuzes die je in je leven maakt. Door ons te helpen onderzoeken welke keuzes jou gelukkig maken, weten we ook beter wat anderen gelukkig kan maken. Zo helpen we elkaar dus door onze kennis over samen leven en ‘geluk’ te vergroten.

De internationale dag van het geluk

Door de Verenigde Naties is dat internationale dag van het geluk, de International Day of Happiness, opgericht omdat ze beseften dat het universeel doel van mensen is. Iedereen wil gelukkig worden. En hoewel de manieren waarop we gelukkig worden van elkaar verschillen, zijn er ook veel overeenkomsten.

Ook binnen verschillende groepen zijn er weer overeenkomsten in de manieren waarop mensen gelukkig worden. En in Nederland kunnen we sowieso tevreden zijn: met al ons geklaag horen we alsnog bij de 10 gelukkigste landen ter wereld. Deze keer staat Noorwegen op de eerste plek, en in de gelukkigste landen vinden we altijd al veel Scandinavische landen.

Geluk is dus belangrijk in onderzoek: we weten waar we staan en hoe anderen daar zouden kunnen komen. Inzicht in jouw keuzes is waardevol voor vergelijkbare mensen. Als die later voor zo'n keuze komen te staan, weten ze beter wat ze zouden moeten doen. Dat zal dan hopelijk vaak leiden tot groter geluk.

Niet alleen maar verkoop verbeteren

Online onderzoek is er dus niet alleen gericht om verkoop te verbeteren. Of om nieuwe producten te ontwikkelen. Het gaat ook om sociale aspecten, zoals geluk, samenzijn en samenwerken. En hoewel we soms gelukkig worden van een beter product, of een snellere dienst, zijn er dus ook betaalde enquêtes die zich alleen richten op jouw gevoel.

Zo maken we duidelijk wat jou gelukkig maakt, hoe we anderen kunnen helpen. En we weten ook hoe jij misschien gelukkiger kunt worden.

« Terug naar Blog

Registreer vandaag!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.