« Terug naar Blog

Wil jij via betaalde enquêtes meedenken over ons eten?

Kun je geld verdienen met je mening over eten?

Juist eten is iets dat ons allemaal aangaat, maar waar we niet altijd onze mening over kwijt kunnen. Door mee toe doen met enquêtes kun je wel kwijt wat je vindt over voeding en gezondheid. Via ons panel krijg je dan ook nog eens betaald voor die mening, zodat je geld kunt verdienen en kunt sparen voor mooie beloningen.

Een van de grote zorgen zijn vervuilingen in ons eten. Onze overheid start dit jaar met een monitoringsprogramma dat twee jaar moet duren en bekijkt of er vervuilingen van mineralen oliën in eten voorkomen. Als eerste wordt daarbij gekeken naar babyvoeding, rijst, pasta en cornflakes.

Voeding en gezondheid

De ‘voedselwaakhond’ is niet blij met de onderzoeken. De minerale oliën kunnen kankerverwekkend zijn en de organisatie zegt dan ook niet te zitten wachten op eerst meer onderzoek. “We moeten nú voorzorgsmaatregelen nemen om consumenten te beschermen”.

Veel supermarkten hebben al extra maatregelen genomen. Dat deden ze na een eerder onderzoek van Foodwatch dat aantoonde dat in zeker de helft van de producten de vervuiling kon voorkomen.

Op die manier helpen supermarkten ons om onze eigen gezondheid te beschermen. En ze hopen zo natuurlijk ook ons vertrouwen te behouden, want de klant is koning. Zorgen over eten wil natuurlijk niemand hebben, dus zijn maatregelen nodig om zorgen weg te nemen. Veel enquêtes over eten gaan ook over gezondheid, regelmaat een winkelgedrag.

Geld verdienen met enquêtes

Kun je met die vragenlijsten dan ook echt geld verdienen? Via ons OpinieLand panel wel. Door mee te doen ontvang je iedere keer dat je een enquête invult een beloning.

Dat geld kun je dan bijvoorbeeld op je PayPal rekening gestort krijgen. Verder maak je elk kwartaal ook nog eens kans op een geldprijs van 2000 euro.

« Terug naar Blog

Registreer vandaag!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.