« Terug naar Blog

Wie kan geld verdienen na de roem op het Cabaretfestival?

Winnen in Leiden bij het cabaretfestival

Met de start van het Leids Cabaretfestival komt de vraag: wie krijgt de eeuwige roem en een carrière waarmee geld te verdienen is? Enquêtes helpen ons een beeld te krijgen van wat mensen echt leuk vinden, maar zo’n cabaretfestival is een ander spel. Kennis, ervaring, en de kracht van het moment kunnen het verschil maken in het bepalen van een winnaar.

De eerste voorrondes starten vandaag, de eerste maandag van februari, zaterdag is de finale van het festival al. Met veel bekende winnaars in het verleden blijft het festival in Leiden er eentje om naar uit te kijken.

Verdienen met enquêtes over humor en kritiek

Cabaret is een typisch Nederlandse vorm van comedy die humor en kritiek op het podium samenbrengt. Het doet soms denken aan standup, maar heeft een geheel eigen karakter.

Maatschappijkritiek komt natuurlijk in vele vormen terug. Ook in onze vragenlijsten vragen we regelmatig wat je ergens van vindt, en komen we kritieken tegen. Met het geven van je opinie in online enquêtes kun je zelfs geld verdienen! We vragen je daarin natuurlijk niet om dat op een humoristische wijze toe te lichten, maar humor zelf is wel weer iets waar we soms vragen over stellen.

Omdat de nuances van humor kunnen verschillen is dat namelijk een geliefd onderzoeksobject. Organisaties willen dan weten waarom iets leuk is, en waarom iets anders weer niet. Dat kan ook weer te maken hebben met veranderingen in de maatschappij.

Niet zelden zul je trouwens een winnen Cabaretfestival cabaretier in een grappige reclame tegenkomen. Ook met optredens buiten het podium kun je namelijk je roem te gelde maken, en zo geld verdienen.

Het festival

Het festival duurt in Leiden dus nog tot en met zaterdag. Maandag en dinsdag zijn de voorrondes, donderdag de halve finale. Wie denk jij dat de finale op zaterdag gaat halen, en wie zal er winnen?

« Terug naar Blog

Registreer vandaag!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.