« Terug naar Blog

Meer waard dan geld: vrijwilligers verdienen een pluim

Vrijwilligers maken kans op mooie prijzen

In Nederland worden op 7 december vrijwilligers in het zonnetje gezet, vanwege de waarde die zij voor ons hebben. Zonder dat ze geld verdienen zetten jaarlijks veel vrijwilligers zich in Nederland in voor club, buurt of vrienden. En op de vrijwilligersdag zet Nederland die mensen extra in het zonnetje.

Prijzen winnen met werk

Vrijwilligers kunnen ook prijzen winnen met hun inzet. Ze verdienen wel een beetje extra geld, een steuntje in de rug. Daarom zijn er 7 december ook prijsuitreikingen, daar zijn verschillende prijzen te winnen. Dit jaar let de jury vooral op organisatie. De “Meer dan handen” vrijwilligersprijzen die worden uitgereikt staan in het teken van “goed organiseren met vrijwilligers”. Daarbij zijn visie, scholing en communicatie van belang.

Vrijwilligerswerk is immers vrijwillig, maar niet zonder verantwoordelijkheid. Organisaties met vrijwilligers verdienen dan ook zo’n uitgebreide beoordeling. De prijzen zijn een initiatief van het ministerie van VWS en worden dit jaar voor de zesde keer uitgereikt.

Online geld verdienen met jouw mening

Naast vrijwilligerswerk zijn er andere manieren waarop mensen bijdragen aan een mooier land. Door naar de ervaringen van mensen te kijken, weten we steeds meer over wat er beter kan. Je mening is dan ook erg waardevol, en je kunt zo ook geld verdienen. In enquêtes wordt regelmatig om je mening gevraagd, en als je maatschappelijk betrokken bent kun je zo verbeteringen opperen en tegelijk sparen voor mooie producten.`

Help mee met het ontwikkelen van betere zorg, handiger dienstverlening en een mooiere buurt. Verdien geld online met betaalde vragenlijsten door te vertellen wat jij vindt van jouw gemeente, bedrijven of verschillende producten.

Soms willen we natuurlijk iets weten van de nieuwste games, waarvan je dan ook een preview krijgt, de andere keer gaat het om de maatschappij. Dan vragen we je naar jouw ervaringen in Nederland met de overheid, of met jouw stad. En jou antwoorden komen direct bij de mensen die iets kunnen veranderen.


« Terug naar Blog

Registreer vandaag!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquĂȘtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.