« Terug naar Blog

Wat is jouw mening over de rage van trampolinespringen?

Je mening overtrampolinespringen

We gaan steeds verder in onze zoektocht om plezier te maken, de nieuwste rage is trampolinespringen met een vriendengroep. Vroeger was lasergamen of paintball misschien hot, maar mensen willen natuurlijk vaak iets nieuws proberen. Dat is ook een van de redenen waarom OpinieLand bestaat, met marktonderzoek via vragenlijsten bekijken waar we enthousiast van worden. Heel veel mensen helpen ons dagelijks de nieuwe rages in kaart te brengen.

En een van die rages, trampolinespringen, is inmiddels flink groot aan het worden. In Rotterdam staat inmiddels een waar trampolinepaleis, waar je met je vrienden terecht kunt voor een spring-excursie.

Betaalde vragenlijsten met jouw mening

In Nederland zijn inmiddels meerdere plekken waar je even helemaal los kunt gaan met een middagje trampolinespringen, maar hoe ver deze nieuwe rage doorzet weten we alleen door onderzoek. Elke dag doen we onderzoek naar producten en diensten. Zo leren we ook of iets een hype of een langer blijvende rage is.

Door dat jullie meedoen met vragenlijsten weten we meer over Nederland. Een iedere keer als je meedoet krijg je een beloning. Zo helpen deze betaalde vragenlijsten ons een beter inzicht te krijgen, en weten we dus ook snel wat we volgend jaar kunnen verwachten.

Trampolinespringen in Rotterdam

De Trampolinehal in Rotterdam Alexander bestaat niet alleen uit een stel trampolines. Er is in de hallen ook een free-run parcours uitgezet, voorzien van een verende vloer. De ondernemer heeft ook plannen voor disco-avonden in de ruimte. Wat denk jij? Zou je dat ook graag een keer doen?

Gemakkelijk thuiswerken met online enquêtes, en zo je mening geven over trampolinespringen, de nieuwste films of de lekkerste drankjes? Dat kan bij ons online panel. Zo leer je direct ook nog iets over de nieuws ontwikkelingen op het gebied van entertainment. Vaak zijn het namelijk nieuwe, nog niet vrij verkrijgbare, producten waar we je mening over willen horen. Blijf op de hoogte en geef je mening in onze betaalde vragenlijsten en je zorgt dat je invloed hebt op de nieuwste ontwikkelingen.

« Terug naar Blog

Registreer vandaag!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.