« Terug naar Blog

Hulp met PayPal voor je online onderzoeken

Hulp met PayPal voor je online onderzoeken

Eenvoudig geld verdienen met online marktonderzoeken kan met je PayPal account, zodat je het geld altijd bij de hand hebt. Bij OpinieLand zorgen we er voor dat je je tegoed direct kunt omzetten naar geld op je account bij PayPal. Zo heb je het geld dat je met onze onderzoeken verdient direct op je rekening.

We helpen je graag verder met je PayPal rekening, er zijn namelijk een paar voorwaarden waar je rekening aan moet voldoen, anders kunnen we je tegoed helaas niet overschrijven. Gelukkig zijn die voorwaarden gemakkelijk, zeker als je net een nieuw profiel bij ons hebt gemaakt.

Geld naar je PayPal rekening

Ten eerste is je adres bij PayPal belangrijk. Het is daarbij van belang dat je bij PayPal geregistreerd bent met hetzelfde mailadres waarmee je ook bij ons bekend bent. Zo kunnen we je rekening aan je account bij ons matchen.

Alleen op die manier kunnen we je uitbetalen voor de online onderzoeken die je bij ons doet. Voor elke keer dat je een van onze marktonderzoeken invult krijg je nieuwe punten, die je kunt omzetten in rekeningtegoed bij PayPal. Heb je op PayPal een ander adres staan dan bij ons, dan kun je altijd nog een extra adres toevoegen. Zorg er dus voor dat je dan je adres waarmee wij je bij OpinieLand kennen ook bij jouw rekening bekend is.

Ten tweede moet je een zogenaamd ‘gecontroleerd account’ bij PayPal hebben. Omdat PayPal een betalingssysteem is, is het belangrijk dat alles veilig verloopt. Daarom zijn deze extra veiligheidsmaatregelen nodig. In Nederland betekent het dat je een geldige creditcard of bankrekening moet toevoegen bij PayPal. Op die manier is je rekening geschikt om onze punten om te zetten naar tegoed bij PayPal. Als dat gedaan is kun je aan de slag via OpinieLand en geld verdienen met online marktonderzoek.

Je rekening bij PayPal

PayPal heeft in hun systeem de optie om ‘uitgebreid gebruik’ in te stellen. De website leidt je daarna langs een paar stappen. Wanneer je deze instellingen doorlopen hebt en je creditcard-gegevens of bankrekening hebt opgegeven is jouw account een ‘gecontroleerd PayPal account’.


« Terug naar Blog

Registreer vandaag!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquĂȘtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.