« Terug naar Blog

Dit moet je weten over onze online marktonderzoeken

Tips over online marktonderzoeken

Je kunt het verdienen van geld met onze online marktonderzoeken nog eenvoudiger maken, met wat simpele tips. Zo vragen we je altijd je profiel zo up-to-date mogelijk te houden. Je begrijpt dat we beter weten welke vragen bij jou situatie passen, als je profiel steeds jouw eigen situatie goed weergeeft.

Dus, verkoop of koop je een huis, auto of spelcomputer: laat het ons weten als je wilt. Dan kun je vaak al snel aan de slag met online onderzoeken die daar op gericht zijn.

Misschien heb je ook wel eens gemerkt dat je een uitnodiging kreeg voor een onderzoek dat al niet meer beschikbaar was. Wanneer er geen projecten voor je beschikbaar zijn, kan het dan soms voorkomen dat je voor niets geklikt hebt. Daar zijn een paar mogelijke redenen voor.

Meldingen over online onderzoeken

Ten eerste kan het zijn dat er al veel reactie is op een marktonderzoek. We weten hoeveel mensen er kunnen meedoen, en nodigen je graag uit voor onze onderzoeken. Uit het verleden weten we dat mensen soms te laat reageren, en daar houden we dus rekening mee. Soms komen we voor een verrassing te staan en reageert iedereen ineens heel snel. Dan hebben we al genoeg deelnemers en krijg je de melding dat er nu geen onderzoek voor je is.

Let er verder op dat je niet vanuit het buitenland meedoet. Onze onderzoeken zijn gericht op de Nederlandse situatie van dit moment. Wanneer je dus bijvoorbeeld op vakantie bent, kun je helaas niet meedoen. Klik je op een uitnodiging voor een onderzoek, en je bent in het buitenland, zul je ook zien dat we uiteindelijk geen marktonderzoeken voor je beschikbaar hebben.

Daarnaast zijn sommige online marktonderzoeken niet geschikt voor bijzondere apparaten. Denk bijvoorbeeld aan verschillende bijzondere merken tablets. We proberen er voor te zorgen dat elk onderzoek voor elk apparaat geschikt is, maar helaas gebeurt het soms dat een specifiek bijzonder onderzoek niet overal geladen kan worden. Op dat moment krijg je ook de melding dat er nu geen onderzoek voor je beschikbaar is.

Gelukkig komen we dagelijks met nieuwe onderzoeken. Dus je kunt vaak snel weer met een ander marktonderzoek verder sparen om mooie beloningen te verdienen.

« Terug naar Blog

Registreer vandaag!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquĂȘtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.